وی با بیان اینکه دارایی را همگان می توانند بدست آورند اما بدست آوردن دانایی سخت است، افزود: باید در این سفر هم به دانایی و هم دارایی دست پیدا کنیم، دانایی مقدمه دارایی است و آنچه موجب تحول و عزت می شود، دارایی هاست.
حجت الاسلام نجفی روحانی اضافه کرد: تفاوت عابد و دانشمند در این است که عابد تنها خود را نجات می دهد اما دانشمند موجب نجات همگان می شود و فرشتگان زمانی که به دارایی های انسان پی بردند به این آفریده خداوند سجده کردند.
مسئول نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق بابیان اینکه دارایی ها مرتبط با دل، روح و قلب انسان هاست، تصریح کرد: تنها موجودی که می تواند خدا را در کشور جان خود، جای دهد، انسان است و در آیات قرآن آمده: «لا يَسَعُني اَرْضِي وَلا سَمائي و لَكِنْ يَسَعُني قَلْبُ عَبْدِي المُؤمِن» یعنی آسمان و زمین با همه بزرگیشان نمی توانند خداوند را در خود جای دهند، اما خداوند در دل انسان جای می گیرد.
وی با بیان اینکه دارایی ها شامل شدن، رسیدن و بودن است و خواندن ها را شامل نمی شود، افزود: این که انسان چیست، دارایی محسوب می شود، ممکن است فردی کتاب اخلاق بنویسد اما از اخلاق بهره ای نبرده باشد لذا میان گفتن تا داشتن فاصله بسیار است.
حجت الاسلام نجفی روحانی با بیان اینکه دل انسان به وسعت تمام عالم است، تاکید کرد: باید برای دل دروازه ای جهت صادرات و واردات وجود داشته باشد زیرا برخی هرزه می خورند، هرزه می اندیشند و هرزه حرف می زنند درحالی که باید حکیمانه خورد، اندیشید و حرف زد.
مسئول نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق با اشاره به اینکه هیچ زیارتی همانند و مشابه زیارت امام حسین (ع) نیست، ادامه داد: زیارت امام حسین (ع) دارای اجر و پاداش فراوانی است و در روایات داریم هیچ کس در روز قیامت نیست زمانی که نحوه رفتار خداوند با زوار حسین بن علی (ع) را مشاهده می کند، آرزو نداشته باشد که ای کاش از زائران امام حسین (ع) بود.
وی با بیان اینکه باید در سفر زیارتی امام حسین (ع) دارایی های خود را افزایش داد، تصریح کرد: کشتی امام حسین (ع) آماده برای نجات امت است و مجوز ورود به آن عمل کردن و تعهد اخلاقی به دستورات ایشان است.
چه کنیم تا ندای «هل من ناصر ینصرنی» امام زمان (عج) هم بی پاسخ نماند؟
براساس این گزارش، محمدرضا پناهیا،ن دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک از استان کرمانشاه در این همایش اظهار کرد: بی شک یکی از ویژگی های بارز دانشگاهیان، روحیه پرسشگری و پژوهش است که می تواند در پیشرفت و تعالی جامعه بسیار اثرگذار باشد.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون در محدوده مکانی تلخ ترین رخداد تاریخ یعنی واقعه عاشورا قرار داریم ، افزود: بنا داریم با همین روحیه پس از واکای عبرت های عاشورا، پاسخی درخور این پرسش بیابیم که چگونه مردم جامعه آن روز، زمانی که از ظلم و جور طاغوت زمان به تنگ آمده بودند، نامه های بیعت و دعوت برای یاری امام حسین (ع) فرستادند اما در نهایت به عهد خود وفا نکردند و ندای «هل من ناصر ینصرنی» آن امام(ع) نیز بی پاسخ ماند.
پناهیان با بیان اینکه براساس جمله «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» باید بررسی کنیم که چه باید کرد تا ندای «هل من ناصر ینصرنی» امام زمان (عج) نیز بی پاسخ نماند، ابراز کرد: برای پاسخ به این سوال باید از تاریخ کمک بگیریم زیرا امام زمان (عج) نیز نیاز به روشنگری جامعه دارند و ما به عنوان خواص با بصیرت باید عمارگونه راهنمای جامعه مان باشیم و رهبرمان که پرچمدار حکومتی اسلامی است، یاری کنیم تا زمینه ساز ظهور باشیم زیرا هنوز افرادی در این جامعه هستند که برای توجیه عملشان به تحریف اسلام دست زده و نصیحت امام حسین (ع) در شب عاشورا را مذاکره تلقی می کنند!!
راه مقاوم سازی قلب در برابر شبهه افکنی های دشمنان
براساس این گزارش، دکتر حامد صادقیان از دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این مراسم با بیان اینکه هدف قیام امام حسین (ع) چه بود؟، در ادامه این همایش گفت: امامی که به دلیل مخدوش شدن مرز اسلام ناب محمدی و اسلام اموی از طرف منافقان ظاهر الصلاح، حج عمره خود را نیمه تمام گذاشت و با خانواده پای در مسیری گذاشت که اغلب افراد و بستگانش بازگشتی برای آن متصور نبودند اما در حقیقت در هم شکننده خط نفاق و قیام در مقابل شرک و ظلم بود.
وی با بیان اینکه خواسته امام حسین (ع) از ما چیست؟، تصریح کرد: عزاداری ها بر مصائب امام حسین (ع) یادآور سوز دل ما بر غربت امام در میان امت جدش است که حبّ دنیا و معصیت کارشان را به جایی رسانده بود که در برابر شهادت طفل شیرخوار تشنه ایشان نیز شادی کردند، حال باید به دل خود رجوع کنیم و ببینیم اگر روز جمعه ای امام زمان (عج) ندای «هل من ناصر ینصرنی» سر دهند، حاضریم از تمام داشته هایمان بگذریم و دعوتش را با جان و دل لبیک بگوییم!
صادقیان ادامه داد: باید ببینیم آیا آنقدر بصیرت یافته ایم که نایب برحق امام زمان (عج) را در عصر غیبت بشناسیم و گوش به فرمانش باشیم و از تفرقه و نفاق که از سوی یزیدیان زمان طرح ریزی می شود، بپرهیزیم .
وی خاطرنشان کرد: ایمن ترین راه همان مدد طلبیدن از اهل بیت (ع) است تا قلب ما را نسبت به شبهه افکنی های دشمنان دین مقاوم و ما را به یاری امام زمان (عج) رهنمون سازد.