غذای مخصوص اصفهان - کشک و بادمجان
با یه جستجوی کوچیک توی اینترنت می شه چندین روش پخت برای کشک و بادمجان پیدا کرد. اما غذایی که خود ما توی اصفهان درست می کنیم به این طرز تهیه نزدیک تر بود:
مواد لازم :
* بادمجان = 6 عدد
*پیاز = 4 عدد
*نعنا داغ = 2 قاشق غذا خوری
*مغز گردو = نصف لیوان
*کشک = یک لیوان
طرز تهیه :
ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم .پیازها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود . نعنا را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار می گذاریم .
بادمجانها را سرخ کرده سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا 15 دقیقه به آرامی بپزد و نرم شود . سپس آب اضافی آن را گرفته و با گوشتکوب بادمجانها را له میکنیم . بعد پیاز ، نعنا داغ ، گردو ، کشک ، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . سپس غذا را در ظرفی کشیده و با مقداری پیاز داغ ، کشک و نعناع تزئین می کنیم .