0

تهیه کله جوش اصفهان

 
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1394 
تعداد پست ها : 7386
محل سکونت : اصفهان

تهیه کله جوش اصفهان

غذای مخصوص اصفهان - کله جوش

تهیه کله جوش اصفهان

مواد لازم کله جوش :
*گردوی خرد شده 2-3 قاشق غذاخوری
*پیاز 2 عدد
*شنبلیله خشک 2 قاشق غذاخوری
*زردچوبه نصف قاشق مرباخوری!
*کشک نیم کیلو
*آب 2 لیوان


( تذکر ضروری : مقادیر یاد شده همه تقریبی هستن، به سلیقه خودتون می تونید هر کدوم رو کمی بیشتر یا کمتر کنید!

طرز تهیه :

اول از همه پیازها رو خرد کرده و تفت می دهیم.

بعد زردچوبه رو به پیاز داغ ها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زردچوبه هم داغ بشه شنبلیله خشک رو هم اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم.

حالا آب رو هم داخل مواد می ریزیم.

کشک رو هم اضافه می کنیم و میذاریم چند تا جوش بزنه !!

در مرحله آخر هم گردوها رو داخل بقیه مواد می ریزیم ..اما نمی ذاریم خیلی بپزه چون رنگ غذا سیاه میشه

خب حالا غذای ما آماده شده، می تونید توش نون خرد کرده و نوش جان کنید.

جمعه 7 آبان 1395  2:07 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها