غذای مخصوص اصفهان - بریان
مواد لازم بریون اصفهان :
*گوشت سر دست و دنده 1 کیلوگرم
*پیاز درشت 1 عدد
*دارچین به مقدار لازم
*زعفران به مقدار لازم
*نعناع خشک شده مقداری
*نمک و زردچوبه به مقدار لازم
*فلفل به مقدار لازم
*خلال بادام مقداری برای تزیین
بریان اصفهان
آب را روی حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم . پس از نیم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ می کنیم. گوشت را همراه با یکی دو قاشق آب آن خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود)
نمک و مزه آن را امتحان می کنیم، وقتی خوب و آماده بود قالب های بریان را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی آبگوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .
سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم . سطح روی بریان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم.
و بعد هم نوش جان ...