مواد لازم
اسفناج خرد شده - 5/1 لیوان
تخم مرغ - 3 عدد
آرد - یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، زرد چوبه، نمک - به مقدار کافی
مواد میانی رولت اسفناج
مرغ پخته و ریش شده - به میزان لازم
پنیر پیتزا - یک پیمانه
ابتدا اسفناج و تخم مرغ ها و فلفل قرمز و زردچوبه و نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.قالب را چرب می کنیم. بعد مواد را داخل تابه می ریزیم.سپس در طبقه وسط فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردیم، به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم. قالب را بعد از پخت از فر خارج می کنیم؛ نباید روی رولت سرخ شده باشد.روی کاغذ روغنی و رولت، گوشت و پنیر را می ریزیم و به شکل رول در می آوریم و به مدت 10 تا 15دقیقه داخل فر قرار می دهیم. سپس از فر در می آوریم و برش می زنیم.