0

زیارت امام حسن عسگری (ع) در روز پنجشنبه

salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

زیارت امام حسن عسگری (ع) در روز پنجشنبه

زیارت روز پنج شنبه,دعای روز پنج شنبه

زیارت امام حسن عسگری در روز پنج شنبه

روز پنجشنبه به نام حضرت عسكرى عليه السّلام است.

در زيارت آن حضرت بگو:

السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ وَ خَالِصَتَهُ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثَ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ يَا مَوْلايَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ أَنَا مَوْلًى لَكَ وَ لِآلِ بَيْتِكَ وَ هَذَا يَوْمُكَ وَ هُوَ يَوْمُ الْخَمِيسِ وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ مُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ فَأَحْسِنْ ضِيَافَتِي وَ إِجَارَتِي بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.

سلام بر تو اى ولىّ خدا، سلام بر تو اى حجّت حق و بنده پاك خدا، سلام بر تو اى پيشواى مؤمنان، و وارث پيامبران، و برهان محكم پروردگار جهانيان، درود خدا بر تو و اهل بيت پاكيزه و پاكت باد، اى سرور من يا ابا محمّد حسن بن على، من دل بسته تو و اهل بيت توام، اين روز روز پنجشنبه و روز توست و من در آن ميهمان و پناهنده به توام، پس به نيكى پذيرايم باش و پناهم ده، به حق خاندان پاكيزه و پاكت.

منبع:erfan.ir

چهارشنبه 5 آبان 1395  6:48 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
mndm_88
mndm_88
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 499

پاسخ به:زیارت امام حسن عسگری (ع) در روز پنجشنبه

سلام

شما اشتباها در تالار امام حسن مجتبی ع زیارت مربوط به امام حسن عسگری ع را گذاشته اید

چه امام غریبی است امام دوم شیعیان ، غریب بن غریب شهر دلگیر مدینه ! نه ! تمام شهرهای مسلمانان

جالب تر اینکه مدیر تالار nazaninfatemeh از این پست شما تشکر کرده است

ما هم از ایشان من باب حسن توجه تشکر می نمائیم .

دست حق ( علی ع ) یارتان

چهارشنبه 5 آبان 1395  11:58 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:زیارت امام حسن عسگری (ع) در روز پنجشنبه

نقل قول mndm_88

سلام

شما اشتباها در تالار امام حسن مجتبی ع زیارت مربوط به امام حسن عسگری ع را گذاشته اید

چه امام غریبی است امام دوم شیعیان ، غریب بن غریب شهر دلگیر مدینه ! نه ! تمام شهرهای مسلمانان

جالب تر اینکه مدیر تالار nazaninfatemeh از این پست شما تشکر کرده است

ما هم از ایشان من باب حسن توجه تشکر می نمائیم .

سلام خدمت شما

ظاهرا زمانی که من مشغول بررسی تکراری نبودن پستهای تالارم و انتقالشون به زیرتالارای مربوطه بودم شما هم متوجه غیرمرتبط بودن مطلب با تالار شدین و همزمان با انتقال دادن من پست زدین ،اینکار زمان بر هست و تا تک تک به پستها بررسی کنم طول میکشه

موفق باشید

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 6 آبان 1395  10:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها