0

مشکل عجیب 20 موس و سیستم !!!

dotek1
dotek1
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

مشکل عجیب 20 موس و سیستم !!!

باسلام

بنده یک گیم نت راه اندزای کردم و همه موس ها مدل گیمینگ m602 هست و مادربورد همه سیستم ها h81 plus گیگابایت هست و cpu inter g3250

مشکل عجیبی که دارم اینه که کلیک اصلی موس (کلیک چپ) از هر 10 تا کلیک یک بار یک بار کلیک نمیکنه یا چند بار کار میکنه ! جالبی اینجاست که همه سیستم ها و موس ها این مشکل دارند هر 20 تا !

سیستم سرورم هم مشخصات فرق میکنه و حتی نوع موس ولی باز هم این مشکل است ! تنها چیزی که مشترک هست نوع ویندوز هست که همه 21 سیستم  ویندوز 64 bit 7  هست ! ولی خوب نه ویروسی دارد نه چیزی چون ویندوز سالم بوده و هارد خالی و فقط من بازی نصب کردم !

جدید: بنده فهمیدم که باید درایور usb3 اینتل را نصب کنم تا مشکل حل شود . من این کارو کردم و مشکل حل شد ولی 3 تا از سیستم هام وقتی این کارو کردم حالا دیگر وقتی موس داخل سیستم میزنم موس را نمیخواند و چند بار اگر در بیارم  و بزنم سیستم ریست میشود و اخطار bluscreeen میدهد و ریست میشود! ویندوز را عوض کردم bios را هم اپدیت کردم مشکلی نداشت  ؟ مشکل از چیست ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

سه شنبه 4 آبان 1395  9:41 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

پاسخ به: مشکل عجیب 20 موس و سیستم !!!

با عرض سلام و ادب

احتمالا مشکل از نصب نبودن برخی از درایور ها یا درست نصب نشدن آن هاست پیشنهاد من این است که با نرم افزار  DriverPack Solution یک بار دیگر تمام درایور های خودتان را آپدیت کنید احتمالا مشکل شما برطرف می شود.

موفق باشید

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
یک شنبه 9 آبان 1395  8:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها