مواد لازم
جوی پرک - یک ونیم پیمانه
روغن زیتون - یک سوم پیمانه
آب گرم - 2 پیمانه
پودر مایه خمیر - 25 گرم
آرد گندم - 4 پیمانه
عسل - یک قاشق سوپ خوری
گردوی خرد شده - 100 گرم
مغز تخمه آفتابگردان – یک دوم پیمانه
مغز تخمه کدو - یک دوم پیمانه
نمک - نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ آرد گندم، گردو و نمک را با هم مخلوط و در کاسهای دیگر آب گرم را با پودر خمیرمایه مخلوط کنید و کنار بگذارید.مایه خمیر را با روغن زیتون و عسل مخلوط کرده، آرد را اضافه کنید و کمی ورز دهید. در این مرحله جو را به مواد اضافه کنید تا خمیر نان حاصل شود. ظرف را با کیسه نایلونی و حوله بپوشانید و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم به آن استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.مقداری از خمیر را بردارید و آن را گرد کنید. کمی آن را فشار دهید تا شبیه کلوچه شود. همه خمیر را به همین شکل درآورید، سپس نانها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشاندهاید، با فاصله از هم بچینید. یک حوله تمیز روی خمیرها بیندازید و دوباره به مدت 30 دقیقه به آنها استراحت دهید.بعد از زمان ذکرشده، مغز تخمه ها را روی خمیرها بریزید و سینی را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها آماده شود.