چی لازم دارم:
آرد 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
شیر 2 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
آب 1/3 پیمانه
خامه 200 گرم
شکلات شیری 200 گرم
بیسکویت پتی بور 2 بسته
دارچین 1 قاشق سوپخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
چطوری درست کنم:
آرد، شکر و شیر را با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم گاز در حال هم زدن بپزید تا به حالت فرنی در بیاید. پودر ژلاتین را در یکسوم پیمانه آب سرد حل کرده و به مواد در حال پخت اضافه کنید. در آخر پخت، خامه و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید و ظرف را از روی شعله بردارید.شکلات شیری را با روش بنماری یا با درجه پایین مایکروویو آب کرده و آب را به آن اضافه کنید. این سس را آرام هم بزنید تا یکنواخت شود. داخل یک قالب مربع متوسط یک کیسه نایلونی پهن کرده و کمی از کرم وانیلی را کف ظرف ریخته و پخش کنید. بیسکوئیتها را به طور مرتب بچینید و روی آنها دوباره کرم بریزید. کمی دارچین پاشیده و روی آن سس شکلات بریزید. دوباره بیسکوئیتها را مرتب چیده و روی آنها را دوباره کرم بریزید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود. قالب را تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کیک خود را بگیرد. سپس کیک را روی سینی برگردانید. کیسه نایلونی را برداشته و روی کیک را تزیین کنید.
نکته:
این دستور 400 گرم کربوهیدرات، 70 گرم پروتئین، 130 گرم چربی و 3050 کیلوکالری انرژی دارد.