پاسخ به:آموزش ساخت وبلاگ در راسخون
ببخشید من هر چه سعی کردم نتوانستم ادرس وبلاگ یا سایتی از خودم را در قسمت پیوندها قرار دهم چه باید کرد لطفا راهنمایی کنید
باسلام
کاربر گرامی این مساله مورد بررسی قرار گرفته و هیچ مشکلی در آن دیده نشد. شما با وارد شدن به قسمت پیونده ها و سپس تکمیل کردن عنوان و لینک می توانید سایت و یا ویلاگ مورد نظر را در قسمت پیوندهای وبلاگخود اضافه کنید.
نمی دونم چرا نمی تونم وبلاگ بسازم.
با سلام و تشکر
کاربر گرامی پس از ورود به محیط کاربر ی خود جهت ساخت وباگ اقدام نمایید . در صورتی که مشکل شما حل نشد مراتب را از طریق تماس تلفنی با واحد روابط عمومی موسسه راسخون در میان بگذارید . 03116615580
واقعا مفید واقع شد.ممنون
سلام
لطفا آموزش ساخت وبلاگ را به طور کامل در سایت راسخون توضیح بدهید.
خیلی ببخشید ولی من هر کاری میکنم وب ساخته نمیشه
وپیغام زیر رو میده
لطفا دوباره سعی کنید
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
من 2 هفته است هرچی می خوام وبلاگ باز کنم نمیشه.ارور میده و میگه دوباره سعی کنید.
میشه مشکل منو رفع کنید؟؟؟؟؟
"شهداء در قهقهه ی مستانه شان عند ربهم یرزقونند"
کاش یه دامنه ی دومی هم برای راسخون بلاگ در نظر میگرفتین یه دامنه ی کوتاه تر که زود همه گیر بشه البته راسخون بلاگ هم خوب توی ذهن کاربران میمونه اما اگه یه دامنه ی ساده تر هم میذاشتید که یادآوریش راحت تر باشه بهتر بود .
اگر چشم داری به دیگر سرای
به نزد نبی و علی گیر جای
سلام و تشکر از زحمت مسئولان محترم و تلاششون در راستای هر چه بهتر کردن سرویس وبلاگ راسخون....
ببخشید یه سوال فنی پیش امد برام.... چرا هر چی گزینه ی تشکر را برای پست بالا میزنم درج نمیشود؟!!! حتی چند بار رفرش کردم.
سپاسگزارم
bivafa_rasekhoon@yahoo.com
با سلام
هم اکنون مشکل بخش وبلاگ ها برطرف شده است.
در صورتی که ایراد خاصی مشاهده کردید، حتماً ذکر نمائید.
از اینجا می توانید آموزش ساخت وبلاگ را مطلعه نمائید.
در حال حاضر مشکلی وجود ندارد.
اگر پیشنهادی در این رابطه دارید، بفرمائید.
از لطف شما ممنونیم.
دوست عزیز، اگر پست را به صورت جداگانه و با کلیک بر روی عنوان پست، آن را باز کنید (به طوری که سایر پست ها و نظرات قابل رویت نباشند) این مشکل پیش می آید. ولی در بقیه حالات، مشکلی وجود ندارد. إن شالله این مسئله هم برطرف خواهد شد.
توضیحات جامعی بود ممنون
mahdi.mohammadi522@yahoo.com
کانون فرهنگی هنری شهید ترابی
مسجد امام خمینی (ره) شهرستان خمین