0

خواص پسته و بازار جهانى در انتظار صادرات پسته ایران

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

خواص پسته و بازار جهانى در انتظار صادرات پسته ایران

 

خواص پسته و بازار جهانى در انتظار صادرات پسته ایران

 
 

صادرات پسته,صادرات پسته ایران,پسته ایرانی

 درخت پسته اولين بار در تركيه و ايران يافت شد


مضرات پسته و رفع آن براى چه كسانى؟
مغز پسته چربى زيادى دارد و براى معده مناسب نيست و كسانى كه معده ضعيف دارند آن را بايد با زرد آلو بخورند، ضمنا خوردن زياد آن باعث گرمى بدن و كهير و دانه هاى قرمز رنگ كه در پوست مى شود و براى رفع گرمى بايد سركه، انار ترش يا برگه زرد آلوى ترش مصرف شود. طبع پسته گرم است و براى افراد گرم مزاج مناسب نيست.


كسانى كه ديابت يا ناراحتى كليه دارند سعى كنند پسته كم بخورند. خوردن پسته در خانم هاى باردار نبايد افراط شود چون باعث زردى كودك مى شود.

چرا بانوان بايد پسته بخورند؟
كم خونى رايج ميان دختران و زنان بعد از سن بلوغ يكى از مواردى است كه با خوردن پسته قابل جبران است. دخترانى كه در طول هفته به ميزان لازم پسته مصرف مى كنند مى توانند به پيشگيرى از ابتلا به كم خونى كمك كنند.


پسته از جمله دانه هاى مغزى است كه علاوه بر آهن داراى ويتامين B6، B1  وE  است كه مى تواند در كنار متعادل سازى اشتهاى دختران در سن بلوغ به تقويت سلول هاى عصبى بدن نيز كمك كند.

معجونی اصیل با حضور پسته!
معجونى كه از تركيب پسته، قند و هل تهيه مى شود. در قديم مصرف اين معجون براى زنانى كه تازه وضع حمل كرده بودند استفاده مى شد. اين معجون به عنوان غذاى كمكى مفيد مى تواند در روزهاى قاعدگى نيز به تقويت بنيه دختران كمك كند.

دندان محكم با پسته خندان و نه در بسته!
كسانى كه مى خواهند دندان و دهان خوشبو داشته باشند پوسته سبز پسته را بخورند و جويدن پسته براى التيام زخم هاى داخل دهان مناسب است. براى استحكام لثه ها نيز ماليدن آن  بر روى لثه سودمند است.

غذاى خوشمزه با پسته: 
درخت پسته اولين بار در تركيه و ايران يافت شد. در آن زمان پسته غذاى اشراف بود. به دليل ارزش غذايى بالايى كه پسته دارد، مى توان با پسته غذاها و دسرهاى متنوع ، شيرينى ها، بستنى هاى خوشمزه اى را تهيه كرد. از جمله غذاهايى كه مى توان نام برد:
پسته پلو، خورش فسنجان با پسته و خورش پسته

 

پسته صادراتی ایران,صادرات و واردات پسته,نحوه صادرات پسته

 مى توان با پسته غذاها و دسرهاى متنوع، شيرينى ها، بستنى هاى خوشمزه اى را تهيه كرد


و اما دسری بسیار خوشمزه با پسته:
با پسته مى شود دسرهايى مثل مرباى پوست پسته و كراستينى پسته را نيز تهيه كرد.

شهرت صادرات پسته ايران:
پسته ایران حدود ٧٠ سال پيش با شروع صادرات، ارزش اقتصادى و تجارى ويژه اى پيدا كرد پسته ایران اكنون در مقام بزرگترين كالاى صادراتى كشاورزى و باغبانى و در بعضى سال ها اولين كالاى صادرات غير نفتى كشور بوده است، و به عنوان اولين صادر كننده پسته دنيا شهرت يافت و پس از كشورمان به ترتيب ايالات متحده، تركيه، چين و سوريه قرار دارند.


اين محصول به دليل ارز آورى، ايجاد اشتغال، ايجاد ارزش افزوده و ساير جنبه هاى اقتصادى بسيار با اهميت است. در بين كشورهاى صادر كننده پسته، آمريكا از يك استراتژى صادراتى منظم و دقيق ترى نسبت با رقبا برخوردار بوده است.

بازار جهانى در انتظار پسته:
با لغو تحريم هاى اعمال شده عليه ايران، عرضه ى پسته ايرانى در دنيا رونق گرفته و بازار جهانى در انتظار محصولات اين كشور است.


در ايران همه چيز به نفت بسنده نمى شود و ايران با لغو تحريم ها، مى تواند بازار پسته جهان را در اختيار بگيرد. نقش پسته در بازار جهانى قابل توجه است و با آمريكا به عنوان بزرگ ترين توليد كننده پسته جهان رقابت مى كند.


به نظر مى رسد با حل تنش هاى ايجاد شده بار ديگر صادرات پسته ايران رونق بگيرد. تحليلگران انتظار دارند پس از دستيابى به توافق قيمت پسته كاهش يابد و كسانى كه بيشترين ضرر را مى بينند كشاورزان كاليفرنيا هستند كه وسعت اراضى مختص به كاشت پسته در ١٠ سال اخير، سه برابر افزايش يافته است، اما توليد كنندگان كاليفرنيايى به نظر نگران نيستند، زيرا معتقدند كه حتى با ورود ايران به بازار پسته، اين محصول هم چنان يك تجارت خوبى خواهد بود.

 

صادرات و واردات پسته,نحوه صادرات پسته,صادرات پسته ایران

بازار جهانى در انتظار صادرات پسته ایرانی می باشد


بندهاى صادرات پسته در توافق هسته اى:
پسته ايران كه از محصولات برجسته ايران است، از انقلاب اسلامى به طور خاص هدف تحريم هاى آمريكا بوده است. سال ها پيش، اكثر محصول پسته اى كه به آمريكا مى آمد، از ايران بود.


پسته هاى ايرانى بزرگ و گرد بودند و طعم و مزه عالى داشتند. اگر يك دانه مى خوردى، ديگر نمى توانستى جلوى خودت را بگيرى. اين قدر كه خوب بودند! پسته تركى هم بود، اما كوچك بودند و باز كردنشان سخت بود، اگر چه آن ها هم مزه خوبى داشتند.


بعد از تحريم ايران، پسته كاليفرنيا عمده بازار آمريكا را گرفت. ظاهر خوبى داشتند، راحت هم مى شد بازشان كرد، اما مزه مقوا مى دادند، تنها راه دسترسى به پسته خندان ايرانى سفر به خارج از آمريكا بود. اگر پسته ايرانى وارد آمريكا شود، احتمالا بازار داخل را متلاشى خواهد كرد، چون كيفيتش قابل مقايسه نيست.

 اگر توافق اخير خوب پيش برود، روى صنعت پسته به خصوص مصرف كنندگان آمريكايى تأثير خواهد گذاشت و آمريكايى ها اوايل سال ٢٠١٦ مى توانند در كشورشان اين محصول ايرانى را خريدارى كنند.


هيچ كس پيدا نمى شود كه از پسته مرغوب و درجه يك، بدش بيايد!
 



چهارشنبه 28 مهر 1395  11:56 PM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

ارزش غذایی پسته

 



ارزش غذایی پسته

 
 

ارزش غذایی پسته,ارزش غذایی پسته خام,ارزش غذايى روغن پسته

 ارزش غذایی پسته نسبت به سایر آجیل ها در خور اهمیت است

 

بررسی ارزش غذایی پسته و دیگر مشتقات آن

ارزش غذايی پسته به نسبت ساير آجيل ها و نيز مواد ‏پروتئيني همانند گوشت، شير، تخم مرغ، و نيز حبوبات در خور اهميت و توجه مي باشد. ارزش غذایی پسته شامل كاهش اختلالات انقباضى عضلات، بى خوابى و اضطراب، جلوگیری از سكسكه و ... می باشد.

مراقبت از پسته کوچولوی خندان:
پسته اغلب با پوست و در محفظه هاى دردار جهت جلوگيرى از آلودگى به حشرات نگهدارى مى شود. بهترين روش براى نگهدارى از آجيل مغز شده، اين است كه آن را درون فريزر نگهدارى نمود تا از رشد قارچ بر سطح دانه ها و مغزها پيشگيرى شود.

روغن پسته چربى مفيد براى بدن؟
روغن پسته يك روغن چاشنى دهنده يا طعم دهنده مى باشد و زمانى مرغوب است كه فاقد هر گونه مواد افزودنى و نگهدارنده باشد و تنها مواد افزودنى مجاز در اين روغن آنتى اكسيدان ها هستند.

 

شناسايى روغن پسته اصل,ارزش غذايى روغن پسته,ارزش غذایی پسته


شناسايى روغن پسته اصل:
o رنگ روغن پسته سبز پر رنگ است و شايد مقدارى رنگ كهربايى نيز در آن ديده شود. در برخى موارد نيز زردى بسيار كمى در اين روغن ديده مى شود.


o طعم روغن پسته كمى تند است و به همين دليل است كه براى هر خوراكى كاربرد ندارد.


o ظاهر روغن پسته شفاف و براق است.


o روغن پسته جزء روغن هايى با نقطه دود متوسط است.

از ارزش غذايى روغن پسته تا كاربرد آن:
روغن پسته، روغنى غنى با مقادير بالايى از ويتامين ها ( K, A, D, E) مواد معنى مثل آهن، فسفر، مس، روى و منيزيم مى باشد. هم چنين روغن پسته در صنايع آرايشى و طب به كار مى رود و به طور اعجاب آورى ازچين و چروك پوست جلوگيرى مى كند و نرم كننده ممتاز است كه سطح بالايى از رطوبت پوست را تأمين مى كند و روغنى مناسب جهت ماساژ بدن است.

به سلامت موی خود اهميت مى دهيد!
اگر برايتان مهم است كه مو سالم داشته باشيد بهتر است مصرف پسته را به برنامه هفتگى تان بگنجانيد.


موهای ما نیاز دارند تا علاوه بر شست و شو و رعایت نکات بهداشتی برای سلامت و درخشندگی و حالت، تغذیه مناسبی هم داشته باشند. بسیاری از  مردم گمان می کنند اگر ماده تقویتی به موهایشان بزنند مفید است در حالی که که ساقه مو بافت مرده ای است.


افرادی که موهای نرم و شکننده ای دارند، می توانند پسته ی بیشتری مصرف کنند. اگر تارهای موهایتان نازک است، می توانید برای ضخیم تر شدن و درخشندگی آنها از پسته استفاده کنید. پسته هم چنین منبع روی است و کمبود روی در بدن باعث ریزش مو می شود.

كاهش وزن با مصرف پسته:
مصرف پسته به ميزان كنترل شده و متعادل در رژيم لاغرى بلامانع است و مى تواند مزايايى را در جهت كاهش وزن و كاهش ترى گليسريد خون به همراه داشته باشد. البته به شرط آن كه افراط نشود، هر دانه پسته دارای 8 گرم کالری است و مصرف روزانه حدود ٥٠ گرم پسته كفايت مى كند و ارزش غذایی پسته خام نيز بیشتر از پسته شور است. پسته مناسب براى رژيم بدن است و براى افرادى كه ناراحتى قلبى دارند بسيار مناسب است.

 

خواص پسته,ارزش غذایی پسته,فواید پسته

 پسته داراي ارزش غذايی بسيار بالايي مي باشد

 

ارزش غذایی پسته:

ارزش غذايی پسته به نسبت ساير آجيل ها و نيز مواد ‏پروتئيني همانند گوشت، شير، تخم مرغ، و نيز حبوبات در خور اهميت و توجه مي باشد.


o تحقيقات نشان مى دهد كه صمغ پسته به طور معنى دارى اثرات خواب آورى، اثر ضد اضطرابى و شلى عضلانى دارد كه ممكن است در كاهش اختلالات انقباضى عضلات، بى خوابى و اضطراب مؤثر است. 


o يكى ديگر از خواص پسته تأثير آن بر دستگاه گوارش بدن است.


o پسته مقدار زيادى فيبر دارد كه مى تواند به هضم غذا كمك كند. دم كرده ى پوست سبز پسته حالت دل به هم خوردگى و استفراغ را از بين مى برد.


o از دیگر فواید پسته سردى كبد را درمان مى كند و دفع كننده سموم بدن است.


o پسته از سكسكه جلوگيرى مى كند.


o از دیگر ارزش غذایی پسته میتوان متعادل كننده غدد تيروئيد را نام برد.


o استفاده پسته در صبح باعث تقويت ذهن مى شود.


o پسته اسهال معمولى و اسهال خونى خونى را درمان مى كند.


o پسته باعث تسكين سرفه مى شود.


o پسته براى تقويت جنسى بسيار مفيد است.

 



چهارشنبه 28 مهر 1395  11:57 PM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

خواص روغن پسته

 

خواص روغن پسته

 


 

 

 

خواص روغن پسته

 

 

 

از عصاره مغز پسته، روغن شفاف و زرد رنگي به دست مي‌آيد كه خواص غذايي و درماني دارد. اسيدهاي چرب تشكيل دهنده اين روغن به ترتيب عبارتند از: اسيد اولئيك (اسيد چرب امگا9)، اسيد لينولئيك (اسيد چرب امگا 6)، اسيد پالميتيك، اسيد استثاريك و اسيدلينولنيك (اسيد چرب امگا3). اسيدهاي چرب امگا 3 باعث كاهش خطر بروز حمله‌هاي قلبي مي‌شوند و به همراه اسيدهاي چرب امگا 6 سيستم ايمني را تقويت كرده و ايكوزانوييدها را توليد مي‌كنند. ايكوزانوييدها تركيبات شبه هورموني هستند كه در تجمع پلاكت‌هاي خون، انقباض عروقي، واكنش‌هاي آلرژيك و ايمني و حالات التهابي نقش دارند.

 

 

 

 

 

آفلانوكسين:

 

پسته آفت‌هاي متعددي دارد كه مهم‌ترين آنها آلوده شدن به «كپك آسپرژيلوس» است كه سم خطرناكي به نام «آفلاتوكسين» توليد مي‌كند و اين سم سرطان‌زا است. در برخي شرايط، قبل از رسيدن پسته، پوست نرم روي آن همراه با پوست استخواني و سخت باز مي‌شود. اين گونه پسته‌ها زرد خندان ناميده مي‌شوند. اين شكاف محل مناسبي براي رشد قارچ‌ها و حشرات حامل آنها را فراهم مي‌كند.

 

 

 

آلودگي پسته به كپك‌هاي سم زا و توليد آفلاتوكسين از عوامل مهم تهديدكننده صادرات پسته است.

 

 

 

 

 

خواص پوست سبز پسته:

 

پوست سبز پسته تازه از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است و داراي خواص زير مي‌باشد:

 

1- براي رنگرزي بكار مي‌رود.

 

2- بهترين دارو براي رفع بوي بد دهان است.

 

3- جويدن آن باعث التيام زخم‌هاي داخل دهان مي‌شود.

 

4- براي استحكام لثه آن را روي لثه بماليد و يا بجويد.

 

5- دم كرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگي و استفراغ را از بين مي‌برد.

 

 

 

 

 

مواد مغذي پسته:

 

مغز پسته حاوي مقاديري ويتامين A، آهن، اسيدهاي چرب غيراشباع، ويتامين E، ويتامين B6، B2، B1، پتاسيم، پروتئين، روي، سلنيوم، فسفر، فولات، فيتواسترول، كلسيم، مس و فيبر است.

 

 

 

اسيدهاي چرب غيراشباع موجود در پسته سبب كاهش كلسترول بد (LDL) و كاهش ابتلا به امراض قلبي مي‌شود. مطالعات نشان داده افرادي كه به طور منظم (هفته‌اي يكبار) از خشكبار استفاده كرده‌اند، 25 درصد كمتر از ساير افراد به بيماري‌هاي قلبي مبتلا مي‌شوند.

 

 

 

ويتامين E پسته سبب حفظ سلامت و ترميم بافت‌ها شده و به عنوان يك ماده آنتي‌اكسيدان مانع از بروز سرطان و بيماري‌هاي قلبي مي‌شود.

 

 

 

ويتامين B1 وظيفه كمك به توليد انرژي از كربوهيدرات‌ها را در سلول‌هاي بدن به عهده دارد.

 

 

 

ويتامين B6 به توليد پروتئين و تركيبات شيميايي مهم بدن نظير انسولين، هموگلوبين و آنتي‌بادي‌ها كمك مي‌كند.

 

 

 

آهن يكي از اجزاي تشكيل دهندۀ هموگلوبين موجود در گلبول‌هاي قرمز خون است. هموگلوبين باعث انتقال اكسيژن به سلول‌ها مي‌شود. لذا آهن نقش مهمي در اكسيژن رساني به سلول‌ها دارد.

 

 

چهارشنبه 28 مهر 1395  11:57 PM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

فواید پسته تازه برای بدن

 

فواید پسته تازه برای بدن

 


 

 

پسته تازه

 

پسته گونه‌ای گیاه است. این گیاه در کشورهایی مثل ایران، سوریه، ترکمنستان و غرب افغانستان رشد می‌کند.

 

پسته تازه، یکی از خوراکی هایی است که در اواخر فصل تابستان وارد بازار میشود،که در این فصل بسیار مورد استقبال قرار میگیرد پسته تازه بسیار خوش طعم میباشد ودارای خواص زیادی میباشد. آیا می دانید این خوراکی خوشمزه دارای چه فوایدی می باشد؟

 

گنجاندن پسته در رژیم غذایی می‌تواند از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی و تنگ شدن شریان‌های قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری كند و كلسترول خون را نیز كاهش دهد.

 

تحقیقات جدید نشان می‌دهد داوطلبانی كه مدت یك ماه مرتبا 28 گرم پسته در روز مصرف كرده‌اند، میزان كلسترول خون آنها 8 ‌/‌ 4 درصد كاهش یافته‌است.با مصرف پسته سطح كلسترول بد لیپوپروتئین با غلظت كم تا 11‌/6 درصد كاهش می‌یابد.

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد كه پسته، سطح كلسترول بد را در بدن كاهش می‌دهد و در ضریب لیپوپروتئین هم تغییراتی مفید صورت می‌دهد. محققان می‌گویند پسته دارای مقادیر زیادی ماده گیاهی ضداكسیدانت لوتئین است كه معمولا در سبزیجات پربرگ و تیره رنگ موجود است.

 

پسته را هم می توان به صورت خام و تازه مصرف کرد و هم به صورت میوه خشک شده. برای اینکه طعم بهتری به این میوه دهند آن را با آب و نمک تفت میدهند تا پسته شور را تهیه کنند.

خواص داروئی پسته:
مصرف پسته در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد.همچنین برای آرامش و تنظیم ضربان قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و کلسترول بد را کاهش می دهد.


 - مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.


 * خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می‌کند.


 * مغز و ذهن را تقویت می‌کند.


 * برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است.


 * برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می‌شود.


 * پسته معده را تقویت می‌کند.


 * برای تسکین سرفه مصرف پسته مفید است.


 * پسته اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان می‌کند.


 * جوشانده پوست درخت پسته برای برطرف کردن خارش اعضای تناسلی زنان مفید است.


 * جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است.


پسته چون حاوی مواد مغذی مناسب به همراه ویتامین ها بوده و کالری بالایی دارد، مصرف آن به ورزشکاران، دانش آموزان، نوجوانان به خصوص در سنین رشد و به زنان باردار و شیرده توصیه می شود.


در صورت ادامه مصرف پسته در طولانی‌ مدت می‌توان به بهبودهای حاصل‌ شده در فشارخون زمان خواب، واکنش عروق به اضطراب و کنترل فشار قلب امیدوار بود.

 

چهارشنبه 28 مهر 1395  11:58 PM
تشکرات از این پست
nargesza
msnmsn
msnmsn
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 101
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:خواص پسته و بازار جهانى در انتظار صادرات پسته ایران

مواد غذایی غنی از تیامین

مواد غذایی غنی از تیامین: – ماهی: ماهی حاوی مقدار مناسبی از چربی‌های سالم و منبع خوبی از ویتامین B۱ است. یک وعده‌ی ۱۰۰ گرمی از ماهی پمپنو (پرستو ماهی) حاوی ۰.۶۷ میلی‌گرم تیامین است. ماهی تن دومین ماده‌ی خوراکی حاوی بیش‌ترین مقدار تیامین در میان تمام ماهی‌ها است. هر وعده‌ی ۱۰۰ گرمی از این ماهی ۰.۵ میلی‌گرم تیامین به بدن می‌رساند. – پسته: پسته یک میان‌وعده‌ی‌ عالی و منبع خوبی از تیامین و دیگر مواد معدنی مهم است. ۱۰۰ گرم پسته شامل ۰.۸۷ میلی‌گرم تیامین است. – ارده: ارده که به عنوان طهنگامه نیز شناخته شده‌است نه تنها منبع خوبی از آهن و روی است، بلکه مقدار مناسبی تیامین نیز دارد. ۱۰۰ گرم ارده شامل ۱.۶ میلی‌گرم تیامین است. – لوبیا: لوبیای سیاه، لوبیای سفید و لوبیا چیتی همگی دارای سطوح بالایی از ویتامین ب ۱ هستند. آنها همچنین حاوی پروتئینی هستند که برای سلامت قلب مفید است و جهت حفظ انرژی و سلامتی انسان ضرورت دارد. یک کاسه‌ی کوچک لوبیا میزان زیادی از مقدار توصیه شده‌ی روزانه از ویتامین B۱ را به بدن‌تان می‌رساند.

http://www.jesarat.com/%d8%b9%d9%84%d8%a7%d8%a6%d9%85-%da%a9%d9%85%d8%a8%d9%88%d8%af-%d9%88%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86-%d8%a8/

سه شنبه 15 آبان 1397  1:21 PM
تشکرات از این پست
fatemehza
دسترسی سریع به انجمن ها