0

زنان دارای پوشش چادر، از متانت و وقار بیشتری برخوردارند

gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1224

زنان دارای پوشش چادر، از متانت و وقار بیشتری برخوردارند

سردبیر مجله نور که اولین مجله اجتماعی در رابطه با زنان مسلمان و زندگی آنان در اندونزی است بزرگترین مشکل امروز زنان را عمل کردن به بخشی از قرآن و رها کردن بخش دیگری از آن عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاري زنان وبه نقل از جهان ؛ جیتی روسیلا سردبیر مجله نور که از سال ۲۰۰۳ به طور متوالی در اندونزی منتشر می شود با بیان این موضوع افزود: مجله نور به دنیال این است که اسلام را به درستی به جهان معرفی کند و بتواند بازتاب درستی از اسلام داشته باشد.
وی همچنین ادامه داد: باور و اعتقاد راستین به ارزش های اسلامی، نمایش زیبایی های اسلام با استفاده از خلاقیت درک روشن و تیزهوشی همواره در این مجله مورد توجه قرار گرفته است.

روسیلا در مورد نقش زنان در ایجاد آرامش خانواده گفت: من فکر می کنم اگر ما آن چیزی را که قرآن سفارش کرده تعقیب کنیم و پیرو واقعی حضرت رسول باشیم می توانیم در تمام عرصه ها که خانواده هم یکی از این قسمت ها است موفق عمل کنیم، در واقع نقش زنان جهت دهی است حتی این جهت دهی می تواند به سمت مرد خانواده صورت گیرد.

وی رسیدن به این موفقیت را در پیروی کامل از تمامی دستورات قرآنی دانست و افزود: مشکل اصلی امروز زنان مسلمان این است که تنها به بخشی از قرآن عمل کرده و بخش دیگر را به دست فراموشی سپرده اند.

گفتنی است روسیلا چندی پیش برای حضور در همایش خبرنگاران زن جهان اسلام به ایران آمد و به دلیل علاقه زیادی که به حجاب چادر داشت از سوی مسئولان این همایش یک چادر مشکی دریافت کرد.

وی زمانی که این چادر را دریافت کرد به مسئولان همایش گفت: احساس می‌کنم زنان دارای پوشش چادر، از متانت و وقار بیشتری برخوردارند.

سه شنبه 14 دی 1389  5:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها