0

آموزش طراحی کاریکاتور روی تیشرت

mahrokh77
mahrokh77
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

آموزش طراحی کاریکاتور روی تیشرت

سلام من کاریکاتوریست و طراح چهره هستم، میخوام آموزش هایی که خودم استفاده کردم را اینجا برای شما قرار بدم.

این فیلم که برای دانلود گذاشتم از سایت طراحی روشن دانلود کردم که نقاشی چهره و کاریکاتور چهره انجام میدن و محصولای جالبی هم دارن چون خودم به لباس های ایرانی خیلی علاقه دارم تی شرت ایرانی و شال خوشنویسی جالبی دارن؛ بگذریم، متن آموزش از خود سایت برداشتم.

وسایل طراحی کاریکاتور:

این نقاشی بوسیله قلم مو و رنگ مخصوص پارچه بر روی تیشرت انجام شده است.

مدت زمان طراحی کاریکاتور روی تیشرت:

مدت زمان طراحی کاریکاتور روی تی شرت حدودا ۴۰ دقیقه طول میکشد، اما اگر تعداد چهره ها بیشتر باشند زمان طراحی کاریکاتور تغییر میکند.

ضمانت شستشو :

کاریکاتور روی تی شرت بعلت اینکه با رنگ های مخصوص نقاشی روی پارچه گروه طراحی روشن انجام می شود کاملا قابل شستشو میباشند و با خیال راحت می توان آن را پوشید، استفاده کرد و هر چندبار آن را شستشو کنید.

مراحل طراحی کاریکاتور روی تیشرت :

خطوط اصلی بوسیله قلم موهای ریز و سرگرد مانند ۳ صفر روی تی شرت نقاشی می شوند و سپس بوسیله قلم مو های سرتخت مناطق وسیع تر را رنگ آمیزی کرده و سایه ها را ایجاد می نماییم.

طرح اصلی را بوسیله مداد بر روی تیشرت نقاشی میکنیم تا برای ادامه کار کاملا تمرکز داشته باشیم و درصد هرگونه خطا کمتر شود، مخصوصا اینکه طراحی کاریکاتور نیز دشوارتر است.

yesبا افتخار لباس ایرانی بپوشیم، من این جوان هارو برای کارشون تشویق میکنم

دوشنبه 26 مهر 1395  7:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها