0

عمليات انتحاري گلزار

nikaeen
nikaeen
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 225

عمليات انتحاري گلزار

نويسنده :محبوبه افتخاري
ماجراي اخير محمد رضا گلزار اولين حاشيه زندگي 10 ساله هنري اين بازيگر نيست او دراين مدت حاشيه هاي ريز ودرشت فراواني داشته که به نسبت يک سوپراستار حاشيه هاي زيادي است اينها چند نمونه ازتابلوترين حاشيه هاي داغ محمدرضا گلزار است.
$ 83/محبوب پوراحمد
«محمدرضا گلزار و گلاب آدينه »با هم اختلاف پيدا کردند يکي ازحاشيه هاي کاملاً سينمايي آقاي سوپراستار درپشت صحنه «گل يخ» کيومرث پوراحمد بودومحمدرضا گلزار که بعد از «کما »به بازيگري تبديل شده بود که مي تواند گيشه رافتح کند و بعد از«بوتيک» منتقدان سينمايي هم او راباورکرده بودند. اطمينان داشت بازيگر تمام عياري است و به بازيگردان نيازي ندارد. گلزارازاينکه گلاب آدينه راهنمايي و به اصطلاح بازيگرداني اش کند حسابي شاکي شد و به کيومرث پوراحمد اعتراض کرد .کيومرث پوراحمد هم درمقابل درخواست ستاره فيلمش کوتاه آمد و خواست که آدينه بازيگردان گلزار نباشد. $82/ديپورتي مهرجويي
وقتي بخت يار محمد رضا گلزار شد و محمدرضا شريفي نيا او را به دفترمهرجويي برد،آقاي کارگردان اصلاً اين بازيگر خوش چهره رانشناخت. يادآوري هاي شريفي نيا هم درباره اينکه عکس گلزار روي بيل بوردهاي تبليغاتي رفته ،دردي را دوا نکرد. داريوش مهرجويي بعد ازچند کلمه صحبت با گلزار درخلوت به شريفي نيا گفت:«اين پسر به درد بازي نمي خورد و بايد يک گزينه ديگر پيداکني.» محمد رضا گلزار يکي از گزينه هاي بازي در«مهمان مامان» شد. اما هيچ وقت درفيلم داريوش مهرجويي بازي نکرد.
$زمستان 81/ستاره آريان
به هرحال هرکس که ازگروه رفته معني اش اين است که مشکل داشته براي رضا سخت بود بپذيرد من يکي از چهارگيتاريست هستم و درصد پولي هم که مي گيرم به اندازه يکي ازآنهاست. موقعيت من هم روي صحنه يکي از 11 نفر است. او بايد مي رفت بازيگر مي شد چون مي خواست تکي جلوه کند. ازچيزهايي که با مزه بود و بچه ها هم هميشه به او انتقاد مي کردند،اين بود که وقتي ما داشتيم مي رفتيم روي صحنه هميشه يک چيز رضا گم مي شد تا نفرآخر بيايد روي صحنه ما مي رفتيم روي صحنه و نمي آمد 11-10 ثانيه بعد مي آمد روي صحنه براي اينکه مثلاً براي او تنها دست بزنند اين جمله ها جمله هايي است که علي پهلوان و نينف اميرخاص شش سال بعد ازاولين حاشيه آقاي سوپراستار بعد از شش سال مراعات و زبان به دهان گرفتن ،رو کردند .اختلاف گلزار با گروه آريان و همه تکروي ها و البته شهرت تازه از راه رسيده اش که باعث جدايي او ازگروه شد يکي ازاولين حاشيه هاي پرسروصداي آقاي سوپراستاربود.
$زمستان 85/بيضايي هم نه! مردود بيضايي
«محمد رضا گلزار» درتازه ترين فيلم بهرام بيضايي لبه پرتگاه بازي مي کند، اين خبر آن قدر تعجب آور بود که طرفداران بيضايي با ديدن اسم گلزار در فهرست بازيگران تازه ترين فيلمش فاتحه سينماي فاخر او را خواندند. اما همين اسم يعني محمدرضا گلزار-باعث شدبيضايي از ساخت لبه پرتگاه انصراف دهد وقتي خبر متوقف شدن فيلم رسيد، حاشيه جديد آقاي بازيگر شروع شد خبر پيچيد که حضور گلزار درفيلم بهرام بيضايي نه به خواست او بلکه به اصرار تهيه کننده يعني حميد اعتباريان بوده ،بيضايي هم شرط گذاشته که از گلزار تست خواهد گرفت و بعداز تست هم او را رد کرد .خيلي ها معتقدند آن نقشي که حسام نواب صفوي در وقتي همه خوابيم بازي کرده تحت تاثير ناراحتي بيضايي از آقاي سوپراستار بوده.
$نوروز86/مغضوب شريفي نيا
يکي ازهفته نامه ها تصميم گرفت که عکس دسته جمعي شريفي نيا به همراه جوان هايي که او بازيگر کرده از جمله امين حيايي، حسام نواب صفوي وگلزار را روي جلد ببرد. اما گلزار که فهميد بايد با شريفي نيا توي يک کادر دوربين بايستد. ازسر دبيرنشريه عذرخواهي کرد و چند روزبعد خودش به تنهايي جلوي دوربين عکاس ايستاد تا گرافيست مجله بتواند عکس او را کنارگروه شريفي نيا مونتاژکند!اين حرکت گلزار شايعه اختلاف شديد او رابا شريفي نيا قطعي کرد؛اختلافي که به آن دليل مهم بود که پيش از آن گلزار يکي از اعضاي به اصطلاح تيم شريفي نيا بود و به توصيه و معرفي او درفيلم هاي مختلف حضور پيدا مي کرد.
$بهار و تابستان 86/تيم هنرمندان من
«آقاي گلزار» بدون مشورت با من قراردادي را با شرکت چي توزبه عنوان اسپانسرامضا کردند .در صورتي که ما با تيم شيرآوران براي اسپانسربازي ها قرارداد داشتيم. تيم واليبال هنرمندان متعلق به آقاي گلزار نيست. من اين تيم راآذرماه سال 1381-دوماه پس ازتاسيس تيم فوتبال هنرمندان تاسيس و ثبت کردم .حالا ايشان به راحتي درتلويزيون تيم واليبال رامتعلق به خودشان مي دانند.آقاي گلزار در آن برنامه خيلي تکروي کردند. سلطاني-صاحب تيم هنرمندان با اين جمله ها بعد ازمدتي که آقاي سوپراستارکمي از حاشيه ها دوربود دوباره اسم او راسرزبان ها انداخت.گلزار مثل هميشه بدون اعلام به کسي و حق به جانب تيم واليبال هنرمندان را ترک کرد و وقتي براي اولين بار درعمر بازيگري اش درقاب تلويزيون رويت شد اعلام کرد «تيم منظم نبود و نمي توانست برنده از زمين بيرون بيايد من هم ترجيح دادم درهمچين تيمي بازي نکنم ».آخرين برنامه شب شيشه اي ميزبان گلزاري بود که آنجا هم از خاص بودن دست برنداشت ورضا رشيدپور را تهديد کرد اگر سوالهايي بپرسد که او دوست ندارد.صندلي برنامه شب شيشه اي را ترک مي کند.
$خرداد 86/من درهيچ گروه موسيقي اي نيستم
«گلزار دردارکوب هم دوام نياورد» او بعدازجدايي ازآريان قصد کرد خودش يک گروه موسيقي راه بيندازد؛بنابراين با همايون نصيري همراه شد و «گروه دارکوب»راه افتاد قراربود گلزار دردارکوب به جاي گيتار،پرکاشن بنوازد وهمان روزها گروه با خوانندگي حامد بهداد کنسرت برگزارکند اما اين کنسرت يک روزمانده به اجرا لغوشد.البته اين همراهي زياد دوام نياورد و بعد از کنسرت دوبي سوپراستار همه کاره گروه موسيقي خودش را هم ول کرد و وقتي خبر رسمي کنسرت گروه دارکوب درتهران منتشرشد اعلام کرد به خاطر اسم من بليت هيچ کنسرتي رانخريد. من درهيچ گروه موسيقي اي نيستم.»
$پاييز 86/حاتمي کيا هم نه!
آقاي سوپراستار باز هم خوش شانسي آورد؛براي دعوت فيلم پربازيگر ابراهيم حاتمي کيا دعوت شد. اما باز هم نتوانست با يک کارگردان حرفه اي به توافق برسد.اختلاف سرمسائل مالي و دستمزد گلزار بود و اينکه نقشي که به او پيشنهاد شده براي آقاي سوپراستارکم است.
$پاييز 87/آقاي سوپراستار ممنوع الفعاليت شد
بعد ازحدود ده سال بازيگري در سينما «محمد رضا گلزار»به خاطر درخواست دستمزد بالايش براي فيلم دوخواهر ممنوع الفعاليت شد. کسي منتظر نبود اين خبررابا اين مضمون بشنود خيلي ها به خاطرحاشيه هاي ريز و درشت آقاي سوپراستار حدس مي زدند ممکن است او يک روز ممنوع التصوير شود اما ممنوع الفعاليت نه.دو خواهر هم علت اصلي اين مساله بود فيلمي که محمد بانکي براي اينکه گلزار بتواند نقش اولش را بازي کند يک سال ساخت آن رابه تعويق انداخت بعد از يک سال هم گلزار درخواست دستمزد 70 ميليون توماني کرد و البته بانکي هم پذيرفت.اما همين دستمزد بود که صداي اعتراض انجمن بازيگران و تهيه کنندگان را بلند کرد.انجمن تهيه کنندگان به اين نتيجه رسيدند که سينماي ايران به بازيگري که اين قدر دستمزد طلب مي کند معيارهاي رايج دستمزد بازيگران راتغيير مي دهد و حتي در انتخاب بازيگرهاي مقابلش هم دخالت مي کند نياز ندارد. گرچه محمد بانکي در مصاحبه اي اعلام کرد دستمزد گلزار 30 ميليون بوده اما خبر دستمزد 70 ميليون توماني کار خودش را کرد و خبر رسيد محمدرضا گلزار براي نيمه دوم سال 87 ممنوع الفعاليت است ممنوعيتي که تا قبل از آخرين و بزرگ ترين حاشيه آقاي سوپراستار و تا همين روزها ادامه پيدا کرد.
منبع:نشريه همشهري جوان،ش230.

nikaeen

سه شنبه 14 دی 1389  2:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها