مواد لازم
اسفناج خرد شده - ۵۰۰ گرم
گردوی چرخ شده - ۴۰۰ گرم
گوشت مرغ - ۶۵۰ گرم
پیاز متوسط خرد شده - ۲ عدد
رب گوجه فرنگی - ۳ قاشق غذاخوری
شکر- ۳ قاشق غذاخوری
رب انار - یک پیمانه
چاشنی ترش مثل آبغوره - ۳ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه
ادویه خورشی - یک قاشق مرباخوری
*پیاز را تفت می دهیم وقتی کامل تفت داده شد، گوشت را اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم.
* سپس اسفناج خرد شده را اضافه می کنیم. بعد خیلی کم آب اضافه می کنیم و می گذاریم کامل بپزد.
*گردو را با کمی روغن تفت می دهیم.
*مقداری نمک و زردچوبه را هم با گردو به خورش اضافه میکنیم. کمی آب اضافه می کنیم و می گذاریم کامل بپزد. حدود یک ساعت زمان لازم است تا گردو خوب پخته شود. در این مرحله چاشنی ها را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا جا بیفتد.