0

انار مسمای گیلان؛ خورش خوشمزه شمالی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

انار مسمای گیلان؛ خورش خوشمزه شمالی

وب‌سایت آکا ایران: انار مسما گیلانی از خورش های خوشمزه و مجلسی شمال می باشد که می توان به عنوان خورشتی آبرومند در جلوی مهمان قرار داد, پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
 
مواد لازم:
 
  •     ۲ قاشق سوپ خوری زعفران آب کرده
  •     ۴ پیمانه دانه انار
  •     ۱/۴ پیمانه پیاز داغ
  •     ۲ قاشق سوپ خوری روغن
  •     ۱/۲ سینه مرغ یا ران ” اردک , خودکا , مرغابی "
  •     نمک و فلفل به میزان لازم
 
انار مسما گیلان از خورش های خوشمزه شمالی 

طرز تهیه:

1. قابلمه ای مناسب را بر روی حرارت قرار داده, مقداری روغن درون آن ریخته, مرغ را اضافه کرده و کمی تفت بدهید.

2. بعد از مدت زمان لازم ” تفت دادن نسبی ” پیاز داغ را اضافه کنید و همچنان تفت بدهید.

3. حالا دانه های انار را به مرغ اضافه کرده, کمی آب بریزید ” آب باید مرغ را کامل بپوشاند ", نمک و فلفل به مقدار لازمه بریزید.

4. حالا باید صبر کنید تا آب خورش بجوشد, به محض اینکه شروه به جوشیدن کرد حرارت را کم کرده و منتظر بمانید خورشت کاملا جا بیافتد.

5. جا افتادن در حدود یک ساعت می کشد, حال وقتی خورشت کاملا جا و به روغن افتاد, باید حرارت را خاموش کرده و زعفران محلول را به آب اضافه کرده و هم بزنید تا خورشت رنگ و عطر دلپذیری پیدا بکند.

6. کمی صبر کنید, بعد از آماده شدن خورش می توانید آن را با برنج سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 24 مهر 1395  4:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها