0

پاداش عظيم

nikaeen
nikaeen
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 225

پاداش عظيم

اگر تا به حال سفري به شهر مقدس قم داشته اي و در اين سفر به زيارت حضرت معصومه (س) رفته اي ، خوش به سعادتت و اگر تا به حال اين فرصت برايت پيش نيامده اميدوارم که زودتر به زيارت اين بانوي بزرگوار مشرف شوي؛براي اين که پادش زيارت ايشان،آن قدر بزرگ و عظيم است که نمي خواهم از آن محروم باشي. براي نمونه چند روايت را ذکر مي کنم تا عظمت مقام اين بانوي بزرگوار را دريابي و بداني که زائر چه انسان کريمي بوده اي.
امام صادق(ع) فرمود:«کسي که او را زيارت کند، بهشت بر او واجب مي شود (1).
در روايت ديگري،امام صادق(ع) فرمود: «همانا زيارت او برابر با بهشت است ».(2)
امام جواد(ع) درباره پاداش زيارت حضرت معصومه (س) فرمود:«کسي که عمه ام را در قم زيارت کند،پاداش اوبهشت است».(3)
امام رضا (ع) نيز در اين باره فرموده اند:«کسي که او را از روي معرفت به حق و مقامش زيارت کند،پادش اوبهشت است».(4)
امام رضا(ع) در روايت ديگري فرمود:«کسي که حضرت معصومه(س) را در قم زيارت کند،مانند آن است که مرا زيارت کرده است».(5)
سفارش امام رضا(ع) به کساني که قادر نيستند به زيارت ايشان بروند اين است :«هر کس که نمي تواند به زيارت من بيايد، برادرم را در ري (امام زاده حمزه که قبر شريفش در کنار مرقد حضرت عبدالعظيم است) يا خواهرم را در قم زيارت کند که (با اين کار) به همان ثواب زيارت من مي رسد».(6)
$پي نوشت:
1. بحار، ج48، ص317.
2. بحار، ج60، ص219.
3. سفينه البحار، ج2، ص376.
4. بحار، ج48، ص317.
5. ناسخ التواريخ، ج 3، ص68.
6. کريمه ي اهل بيت، ص133.
منبع: ويژه نامه آسمان مهر

nikaeen

سه شنبه 14 دی 1389  2:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها