كيك_سيب_و_دارچين
ارد ...دو پيمانه
ماست ...يك پيمانه
كره ...پنجاه گرم
روغن مايع... نصف پيمانه
شكر ...يك پيمانه
تخم مرغ ...سه عدد
ب پ ...دو ق م
وانيل ...نصف ق چ
سيب ...چند عدد
كره به دماي محيط رسيده و روغن مايع و شكر و وانيل را با همزن خوب ميزنيم و بعد تخم مرغها رو يكي يكي اضافه ميكنيم و هر بار حدود يك دقيقه ميزنيم ... در اين مرحله ماست رو به مايه اضافه كرده و كمي هم ميزنيم و در اخر ارد و ب پ رو كه از قبل سه بار الك كرديم در سه مرحله با موادمون اضافه ميكنيم و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم كف قالب رو كاغذ روغني گذاشته مايه كيك رو داخلش ميزيزيم ... سيبها رو پوست كنده من بعد از پوست كندن سيب هر كدومش رو به چهار قسمت كردم و روي هر قطعه رو با چاقو برشهاي نازك زدم و روي كيك چيدم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به زمان تقريبي ٥٠ دقيقه تا داخلش بپزه و روي سطح كيك رنگ بگيره وقتي از فر در اوردم و بعد از اينكه خنك شد پودر قند و دارچين پاشيدم