0

عطر خوشِ نانِ پنیر و سیب زمینی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

عطر خوشِ نانِ پنیر و سیب زمینی

وب‌سایت آوای سلامتی: نان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد، و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام, ایده آل است. پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد.
 
مواد لازم:
 
  •  کره جهت چرب نمودن : مقداری
  •  آرد سفید : 225 گرم
  •  نمک : 1 قاشق چای خوری
  •  بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
  •  پنیر قرمز لیستر , رنده شده : 125 گرم
  •  سیب زمینی , پخته , پوره شده و خنک شده : 175 گرم
  •  آب : 200 میلی لیتر
  • روغن : 1 قاشق غذاخوری
  •  پودر خردل : نصف قاشق چای خوری
 
طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی 
 

طرز تهیه:

1. کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .

2. آرد , نمک , پودر خردل و بکینگ پودر را با هم داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید .

3. 2 قاشق غذاخوری از پنیر رنده شده را نگه دارید و بقیه آن را همراه سیب زمینی پخته و له شده , به مواد داخل کاسه اضافه نمایید و هم بزنید .

4. آب و روغن را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نموده تا یک خمیر نرم درست شود .

5. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و سریعا آن را به شکل یک دایره به قطر 20 سانتیمتر در بیاورید .

6. خمیر گرد شده را روی سینی قرار دهید و آن را با یک چاقو به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و باقی پنیر که نگه داشته بودید , بر روی آن بپاشید .

7. خمیر را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شود . مغز پخت گردد .

8. نان را بر روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود. وقتی آماده سرو شد , آن را به چهار قسمت خرد نمایید . هر چه تاز سرو شود بهتر است .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 15 مهر 1395  7:16 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها