0

جاهایی که از #to استفاده نمی شود

arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2286

🚫🚫قبل از مکانهای زیر  to استفاده نمیشود

🅰 home,  abroad,  underground,  downtown,  here,  there,  anywhere, nowhere,  somewhere,  in,  inside,  out,  outside,  upstairs,  downstairs

چهارشنبه 14 مهر 1395  8:06 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
information96
information96
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 43

پاسخ به:جاهایی که از #to استفاده نمی شود

سلام.

من همیشه در ترجمه ها می مونم که کلمه to الان به عنوان یه کلمه ربطی هست و لازمه ترجمه بشه یا اینکه نه. مخصوصا این مشکل وقتی بیشتر خودشو نشون میده که جمله طولانیه و یه جورایی سر و ته و افعال جمله به وضوح مشخص نیست.

شما به نظرم خیلی خلاصه نوشتید!!! ممنون میشم اگر تمام مواردی که to به عنوان پسوند کلمه هست و به تنهایی معنا نداره رو بفرمایید. مثل used to که باهم به معنای "سابقا" هست و کلمه to به طور جدا در این کلمه معنایی نداره.

در واقع این مساله یکی از دغدغه های من در ترجمه متون هست که امیدوارم به کمک شما بتونم رفعش کنم.

رول بولت پروانه ای|تولیدکننده رول بولت|رول بولت هیلتی|رول بولت غلافی|طراحی سایت در اصفهان|چاپ کارت ویزیت در اصفهان|طراحی کارت ویزیت در اصفهان|طراحی کاتالوگ در اصفهان|چاپ تراکت تبلیغاتی|کابینت سازی در اصفهان|کابینت آشپزخانه در اصفهان|کابینت کلاسیک در اصفهانکابینت |کارخانه تولید حوله |رنگریزی حوله |تولید حوله حمامی | تولید حوله تن پوش | تولیدی حوله اصفهان| آموزشگاه آرایشگری در اصفهان| آموزشگاه آرایشگری زنانه در اصفهان|کاشت ناخن در اصفهان|آموزش شنیون در اصفهان|پاکسازی پوست در اصفهان|رول بولتHSA

چهارشنبه 25 بهمن 1396  3:28 PM
تشکرات از این پست
vocabstarter
vocabstarter
کاربر جدید
تعداد پست ها : 7

پاسخ به:جاهایی که از #to استفاده نمی شود

سلام توی وب سایت وکب استارتر کامل مصدر با to رو توضیح دادیم.

جمعه 12 اردیبهشت 1399  2:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها