0

تارت_اسفناج

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

تارت_اسفناج

تارت_اسفناج

 چی لازم دارم:
۲ عدد تخم مرغ
نصف لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر
۱ بسته بکینگ پودر
۱ قاشق چایخورى نمک
۱ لیوان پوره اسفناج/اسفناج را چند دقیقه بپزید آبکش کرده در غذاساز پوره کنید.
۱/۵ لیوان آرد
مواد لازم تزئین روى تارت
ماست چکیده
پنیر خامه اى
سس فلفل یا سس گوجه فرنگى معمولى


چه جوری درست میشه:
تخم مرغ، روغن مایع، شیر را مخلوط کنید اسفناج را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید.
آرد، نمک و بکینگ پودر را الک کرده به مواد اسفناج اضافه کنید در حد یکدست شدن مایه تارت را مخلوط کنید.
قالب را با کره یا روغن جامد چرب کرده مایه تارت را در قالب ریخته بفرستید داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۰ الى ۱۵ دقیقه بپزد.
بعد از پخت تارت را بگذارید سرد شود.
۴ قاشق ماست را با پنیر خامه اى مخلوط کنید اگر پنیر خامه اى موجود نبود از مایونز یا روغن زیتون استفاده کنید بسته به ذائقه خود میتوانید یک حبه سیر رنده کرده روى ماست بریزید.نمک فلفل فراموش نشود خیلى کم نمک و فلفل افزوده خوب مخلوط کنید.
روى سطح تارت را بطورى که از اطرافش سر ریز نکند از مخلوط ماست و پنیر بپوشانید چند قطره سس فلفل دور تا دور تارت ریخته بوسیله نوک چاقو شیار هاى ایجاد کنید

 

چهارشنبه 14 مهر 1395  7:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:تارت_اسفناج

پاسخ به:تارت_اسفناج

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 14 مهر 1395  7:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها