0

اسنک پنیر و خردل

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

اسنک پنیر و خردل

 اسنک پنیر و خردل

مواد لازم:
کره : 5 قاشق غذاخوری
آرد بکینگ پودردار : 225 گرم
بکینگ پودردار : 225 گرم
نمک : به میزان لازم
پنیر کهنه , رنده شده : 125 گرم
پودر خردل : 1 قاشق چای خوری
شیر : 150 میلی لیتر
فلفل : به میزان لازم


طرز تهیه:
1. کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .

2. آرد , بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک نمایید . کره را با نوک انگشت با آرد را ورز دهید تا شکل خرده های نان بگیرد .

3. با پنیر رنده شده , پودر خردل و مقدار کافی شیر را از مخلوط حاضر یک خمیر نرم درست نمایید .

4. بر روی سطحی آرد پاشیده شده خمیر را کمی ورز دهید سپس آن را با کف دست صاف نمایید و به صورت دایره ای به قطر 2/5 سانتیمتر درآورید .

5. با یک چاقو خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم نمایید . بر روی هر کدام با قلم موی مخصوص آشپزخانه شیر بمالید و کمی فلفل بپاشید .

6. برش های خمیر را روی سینی بگذارید و آن ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا درجه 7 فرهای گازی به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا طلایی و برشته شود .

7. نان ها را به سینی مشبک فلزی منتقل نمایید تا خنک شوند . وقتی که هنوز گرم هستند , آن ها را سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

نان اسکن باید در همان روزی که پخته می شود, خورده شود زیرا به سرعت خشک می شود. هنگام سرو نمودن آن ها را از وسط باز نموده و داخل آن ها را کره بمالید.

 

چهارشنبه 14 مهر 1395  7:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: اسنک پنیر و خردل

پاسخ به: اسنک پنیر و خردل

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 14 مهر 1395  7:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها