به گزارش "ورزش سه"، فرهاد توکلی در گفتوگو با ایسنا، درباره کسب مقام سوم در رقابتهای جامجهانی کلمبیا، اظهار کرد: سطح بازیها واقعا بسیار بالا بود. در جام جهانی تیمها با تمام قدرت شرکت میکنند و خدا را شکر میکنم که توانستیم در این جام جهانی سخت، مقام سوم را کسب کنیم.
وی در خصوص دیدار ردهبندی ایران برابر پرتغال نیز گفت: این دیدار شرایط خاص خودش را داشت و محمد کشاورز، کاپیتان تیمملی هم پس از آن مصدومیتی که داشت، از بازیهای ملی خداحافظی کرد و همه بازیکنان همقسم شده بودیم که مقام سوم را به دست آوریم و آن را تقدیم همه مردم ایران، فوتسالیها و محمد کشاورز، کاپیتان ارزشمند تیمملی کنیم.
این ملیپوش خوزستانی در ارزیابی از تیم پرتغال هم عنوان کرد: همانطور که همه میدانند تیمملی پرتغال، ریکاردینیو بهترین بازیکن جهان را در اختیار داشت و غیر از این بازیکن نیز دو سه بازیکن تاثیرگذار دیگر هم در ترکیب خود داشت و فکر میکنم بازی سختی بود.
وی افزود: ما در این مسابقات روبهروی تیمهای اروپایی، بازیهای خیلی سختی را انجام دادیم، چرا که فوتسال اروپا در سطح جهان بالا است و فکر میکنم بازی ما با پرتغال یکی از زیباترین بازیهای جام جهانی هم بود.
توکلی با اشاره به جو تیمملی پس از کسب این موفقیت، گفت: جو تیمملی پس از این برد بسیار خوب بود و همه خوشحال بودند و به هم تبریک میگفتند. به هر حال این اتفاق، اتفاق خیلی ویژهای است و شاید ما در فوتسال همیشه در جهان حرفهایی برای گفتن داشتیم ولی اکنون میتوانیم با تکیه به این مدال، خیلی حرفها برای گفتن در آینده داشته باشیم.
وی همچنین درباره حضور ناظمالشریعه در راس تیمملی، عنوان کرد: پس از کنارهگیری آقای خسوس، آقای ناظمالشریعه به تیم آمدند و فکر میکنم او جو بسیار صمیمانه و دوستانهای را در تیمملی به وجود آورد. فکر میکنم یکی از دلایلی که باعث شد تیم ما نتیجه بگیرد، همین جو دوستانه بود.
این ملیپوش فوتسال افزود: ما بازیکنان بسیار بزرگی از لحاظ فنی داریم و فکر میکنم اتحاد تیمیمان یکی از دلایلی بود که توانستیم نتیجه خیلی خوبی در جام جهانی به دست آوریم.
|