پورحيدري: خط خوردن منتظري از تيم ملي براي من سوال است
پورحيدري: خط خوردن منتظري از تيم ملي براي من سوال است
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: انتخاب سليقهاي است؛ اما براي من هم خط خوردن منتظري از تيم ملي جاي سوال است.
|
|
|
منصور پورحيدري در جمع خبرنگاران در مورد جام ملت هاي آسيا و حضور ايران در اين مسابقات اظهار داشت: بازي هاي سختي داريم. همه تيم ها با آمادگي کامل شرکت مي کنند. در گروه ايران هم تيمهاي خوبي دارد. عراق تيم خوبي است که مربي اين تيم توانسته شرايط خوبي ايجاد کند. اين تيم به خوبي ما را مي شناسد. سه بازيکن اين تيم در ليگ برتر ايران بازي مي کنند.
وي افزود: حساسيت اين مسابقه براي ما مي تواند تعيين کننده باشد. اگر بتوانيم در اولين بازي امتياز را از آن خود کنيم، براي دو مسابقه بعدي کار راحتي را در پيش خواهيم داشت. امارات هم هميشه مقابل ايران انگيزه داشته است. بازي با کره شمالي بازيکنان بايد آرامش خود را حفظ کنند. مي توانيم در بازي با اين تيم با توجه به امتيازهايي که از دو بازي قبلي گرفته ايم کار راحت تري داشته باشيم.
پورحيدري در مورد دعوت شدن فقط يک استقلالي در تيم ملي گفت:انتخاب سليقه است. اکنون هم قطبي و همکارانش مسئوليت تيم ملي را برعهده دارند و خودشان هم بايد پاسخگو باشند. من هم فکر مي کنم بازيکناني در استقلال هستند که مي توانند در تيم ملي باشند يا همين خط خوردن منتظري براي من هم جاي سوال است اما همان طور که گفتم مسئوليت فني بر عهده قطبي است.
سرپرست آبي پوشان درباره مجتبي جباري و وضعيت او گفت: کادرفني دوست دارد همه بازيکنانش را در اختيار داشته باشد. به خصوص در اين مقطع که درحال بدنسازي هستيم. جباري اکنون زير نظر پزشکان تيم درحال مداواي خودش است و در اردوي ترکيه هم به طور حتم حضور دارد و اگر پزشک تيم اجازه دهد با ما تمرين مي کند. ديگر مصدوم ما ميلاد ميداودي است که من آرزو مي کنم هر چه زودتر بهبود پيدا کند. پزکشان از عمل رجاحي او ابراز رضايت کرده اند. غيبت او در تيم مشخص است. او بازيکن بزرگي است که حضورش در تيم تاثيرگذار است.
وي در ارتباط با جريمه شدن بازيکناني که در تمرين غيبت مي کنند، گفت: طبق آئين نامه بازيکناني که غيبت غير موجه داشته باشند با جريمه نقدي روبرو مي شوند.
پورحيدري در پايان گفت: من از تعطيلي ليگ خوشحال شدم چون فرصت مناسبي براي استقلال است تا بازسازي کندو ما فصل را با شرايط خاص شروع کرديم. در نيم فصل اول مظلومي و فتح الله زاده زحمات زيادي کشيدند تا تيم بتواند نتايج خوبي کسب کند.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 14 دی 1389 7:02 AM
تشکرات از این پست