پاسخ به:سخنان بزرگان در مورد تکبر و غرور
هرگز آنچه را همه چيز دانان مغرور و آشفته سران مي نويسند، نخوانيد.((نيچه))
غرور ميتواند برانگيزاننده ي خوبي باشد. پول نيز ميتواند، ولي هرگز نبايد آنها را هدف بدانيم.((پائولو كوئيلو))
هيچ كس نمي تواند هم مغرور باشد و هم خواستار آموختن.((جان ماكسول))
عشق شايد طبيعي ترين و خودجوش ترين تجلي خودخواهي انسان باشد. اين برداشت عاميانه بايد توسط كساني انجام شده باشد كه كامروا نشده و چيزي جز اشتياق در تملك خود نداشته اند؛ اين عده احتمالاً هميشه زياد بوده اند.((نيچه))
هميشه افراد پيشگام، آفريننده و كاوشگر، افرادي يكه و تنها هستند كه به تنهايي با تضادهاي دروني، ترسها و سپرهاي دفاعي خود در برابر خودخواهي و غرور و حتي در برابر پارانويا [ =جنون بدبيني ] مبارزه ميكنند.((آبراهام مازلو))
یک زن از نتایج زحمت های خود در تنظیم خانه که دنیای کوچک کاملی است باید به همان میزان مغرور و مفتخر باشد که یک رجل دولتی برجسته ای که توانسته مملکتی را نظم و ترتیب بخشیده و سازمان دهد. آندره موروا
هيچ چيز مانند شادي زن باعث برانگيختن غرور مرد نمي شود؛ چون هميشه آن را مربوط به خود مي داند.((جانسون))
هرگاه كه دردمندي را هنگام درد كشيدن ديده ام، از شرم اش شرمسار شده ام، زيرا به ياري برخاستن من غرور اش را پايمال كرده است.((نيچه))
هر انسان آزادي، هرجا كه زندگي كند شهروند برلن است و من به عنوان انساني آزاد، با غرور بيان مي دارم: من يك برلني هستم.((جان اف كندي))
هر كس غرور خود را دارد و غرور هر كس او را به فراموشي مي سپرد، چرا كه كس ديگري با همان روان وجود دارد.((فرناندو پسوا))
مغرور بودن به دانش خود، بدترين نوع ناداني است.((جرجي تايلر))
وجدان شما، ابزار سنجش درست شما از خودخواهي تان است؛ با دقت به آن گوش دهيد.((ريچارد باخ))
نيك بختي آن نيست كه انسان خود به خود دوست داشته باشد، بلكه اين است كه غرور آميخته با نفرتي به خرسندي برسد. نيك بختي، رسيدن به لحظه هايي است كه انسان مي خواهد در كنار كسي كه دوستش مي دارد بسر برد.((توماس مان))