وبسایت تبیان: لازانیا همیشه محبوب است. اما لازانیای اسفناج چیز دیگری است. اگر دلتان می خواهد مزه و طعم جدیدی از لازانیا را تجربه کنید این دستور تهیه بهترین پیشنهاد است.
مواد لازم:
- یک بسته لازانیا
- 425 گرم پنیر ریکوتا
- 230 گرم پنیر موتزارلا خرد شده
- 1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
- 116 گرم اسفناج خشک و خرد شده
- 2 عدد تخم مرغ
- سس گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
- 2 قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
- 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. فر را از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید .
2. ورقه های لازانیا را طبق دستور روی جعبه بپزید و با آب سرد از قابلمه تخلیه و بشویید و روی ورقه های فویل یا موم کنار هم قرار دهید تا به هم نچسبند و خنک شوند.
3. نمک ، فلفل ، ادویه ایتالیایی ، جعفری ، تخم مرغ ، اسفناج ، پنیر ریکوتا ، 1/4 فنجان پنیر پارمسان ، 1 1/2 فنجان پنیر موتزارلا را در یک ظرف مخلوط کنید.
4. 1/2 فنجان سس را کف ظرف پخت ریخته یک لایه ورقه های لازانیا را کف ظرف بچینید و 1/3 مخلوط پنیر را روی ورقه های لازانیا بریزید و روی آن را با 1/2 فنجان سس بپوشانید.
5. این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود و روی آن را با فویل بپوشانید.
6. 40 دقیقه زمان دهید تا بپزد.
7. فویل را از روی لازانیا برداشته و روی آن را با باقیمانده پنیر موزارلا به اندازه 1/2 فنجان و 1/4 فنجان پنیر پارمسان بپوشانید و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا بپزد و بعد از بیرون آرودن در صورت تمایل با باقیمانده سس سرو کنید.