بهرهبرداري از 4 سد كوچك در آذربايجان غربي
گروه استانها / حوزه آذربايجان غربي
89/10/13 - 15:31
شماره:8910131001
مديرعامل آب منطقهاي آذربايجان غربي خبر داد:
بهرهبرداري از 4 سد كوچك در آذربايجان غربي
خبرگزاري فارس: مديرعامل آب منطقهاي استان آذربايجان غربي گفت: در نيمه نخست سال آينده بهرهبرداري از چهار سد كوچك در شهرستانهاي بوكان، سردشت، پيرانشهر و تكاب آغاز ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از پلدشت، نقي كريمي ظهر امروز در بازديد از پروژههاي آب اين شهرستان اظهار داشت: با بهرهبرداري از اين طرحها امكان تبديل نزديك به يكهزار و 500 هكتار از اراضي ديم به آبي فراهم ميشود.
وي افزود: در حال حاضر 94 طرح در بخش آب آذربايجان غربي در حال اجراست كه براي اجراي اين طرحها در سال جاري يكهزار و 750 ميليارد ريال اعتبار اختصاص يافته است.
اين مقام مسئول بيان داشت: تا پايان سال جاري با بهرهبرداري از تعدادي از اين طرحها از جمله آبگيري از سد ملي چايپاره، سد ارس دوي پلدشت و شبكه آبرساني قرهباغ اروميه بيش از 20 هزار هكتار از اراضي ديم استان به آبي تبديل ميشود.
مديرعامل شركت آب منطقهاي آذربايجان غربي با بيان اينكه سرانه آب قابل استحصال در آذربايجان غربي دو برابر سرانه كشوري است، گفت: سرانه آب قابل استحصال در كشور يكهزار و 800 مترمكعب و در آذربايجان غربي اين ميزان تا دو برابر يعني تا 3 هزار و 800 مترمكعب است و اين ميزان توليد دو برابري را نيز ميطلب كه اين در دسترس نيست.
كريمي اضافه كرد: 90 درصد آب در بخش كشاورزي هزينه ميشود.
وي افزود: بيش از 4 ميليارد مترمكعب آب سالانه در آذربايجان غربي مصرف ميشود كه از اين ميزان بيش از يك ميليارد و 500 ميليون مترمكعب پرت آب است.
مديرعامل آب منطقهاي استان آذربايجان غربي تصريح كرد: براي اصلاح مصرف آب و جلوگيري از هدر رفت اين منبع ارزشمند، اصلاح الگوي كشت و كشاورزي در استان الزامي است.
دوشنبه 13 دی 1389 11:45 PM
تشکرات از این پست