0

درخواست راهنمایی : عدم نمایش وب سایت

danielhj
danielhj
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 22

درخواست راهنمایی : عدم نمایش وب سایت

سلام وقت بخیر. بنده یک وب سایت وردپرسی دارم که بعد از اینکه به مشکل برخورد کرد و وب سایت دیگه بالا نمیومد حتی وردپرس رو دوباره براش نصب کردم و دیتابیس رو برگردوندم اما بعد از اینکه یکی دو روز مشکل رفع شد الان دوباره به مشکل خورده. مشکل این است که با وارد کردن آدرس وب سایت هیچ چیزی نشون داده نمیشه. وقتی فایل error_log رو باز کردم این ارور نشون داده میشه:
PHP Fatal error: Call to undefined function templatemela_header() in /home/tiptopkala/public_html/wp-content/themes/WCM010013/header.php on line 32

وقتی داخل لوکال و سیستم خودم منتقل کردم وب سایت رو از هاست، همین ارور رو میده:
Fatal error: Call to undefined function templatemela_header() in C:\xampp\htdocs\tiptopkala\wp-content\themes\WCM010013\header.php on line 32

شنبه 3 مهر 1395  12:41 PM
تشکرات از این پست
hexpro
hexpro
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

پاسخ به:درخواست راهنمایی : عدم نمایش وب سایت

سلام. اشکال از قالب سایت شما است. اگر از قالب رایگان استفاده میکنید، پیشنهاد میشود دوباره آنرا دانلود و نصب نمایید. و در صورتی که قالب خود را خریداری نموده اید، با پشتیبانی فروش قالب تماس گرفته و مشکل خود را مطرح سازید.

در چنین مواقعی، پیشنهاد میشود قالب پیشفرض را فعال سازید و در صورتی که مشکل از بین نرفت، تک تک پلاگین های خود را غیرفعال کرده و در هر مرحله وب سایت را بررسی نمایید تا متوجه شوید خطا مربوط به کدام افزونه است.

موید باشید.

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

طراحی سایت ایلیانا با بیش از 10 سال سابقه طراحی وب سایت های مختلف

جمعه 9 مهر 1395  3:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها