پاسخ به:سخنان بزرگان در مورد نگرش و دیدگاه
نگرش، حقيقت هر كس را برملا مي كند و تظاهر آن، كارها و حركات او است.((جان ماكسول))
يكي از روشن ترين راستيها دربارهي ديدگاه افراد بزرگسال نسبت به كودك، اين است كه كودكي را فراموش كردهاند.((رندل جرل))
باید بر چهار فضیلت خویش یعنی دلاوری، نگرش ژرف، همدردی و تنهایی چیره ماند. نیچه
در فرهنگي كه مدالهاي طلاي فردي را ستايش مي كنند و شخص به جاي پذيرفتن مسئوليت، براي حقوق خود مي جنگد، مردم به طور رايج از درك ديدگاه كلي ناتوانند.((جان ماكسول))
نگرش، احساسي دروني است كه رفتار، نماد بيروني آن است.((جان ماكسول))
يكي از بينش هايي كه به انسانها لطمه مي زند، آرزوي برابري است؛ اين آرزو سرچشمه حسادت و تنگ نظري است.((جان ماكسول))
براي پرورش حقيقي در ادبيات باستاني مطلقاً لازم است كه فرد چند بُعدي باشد و ديدگاه هاي مختلفي را بكار گيرد.((آرتور شوپنهاور))
حکیم در مقام منجم، مادام که ستارگان را بر فراز سر خویش حس نمی کند، نگرش اهل شناخت را ندارد. نیچه
نگرش هر كس، نشان دهنده ي منش او است.((مايكل ال اشتال))
هنگامی که رویدادهای این جهان را با وجود دردناک بودن و ناخوشایند بودن آنها، با دید و نگرشی مثبت مینگرید و چَم و مفهوم دیگرگونی به آن میدهید، به راستی برنده میشوید. آنتونی رابینز
بچه هميشه از محيط خود، اولويتها، نگرشها و علايق و اصول اعتقادي را مي گيرد.((جان ماكسول))
با قوه ي درك كردن است كه مي توانيم آرامش داشته باشيم، هرگاه ديدگاه ديگر افراد را درك كنيم و آنها نيز ديدگاه ما را درك كنند، آنگاه ميتوانيم درباره ي تفاوتها سخن بگوييم.((هري اس. ترومن))
نگرش انسان با استعداد و ظرفيت او رابطه مستقيم دارد.((جان ماكسول))
چه کسی می داند؟ وقتی من دارم سرم را با گربه خودم، گرم می کنم، شاید آن گربه باشد که دارد سرش را با من گرم می کند. میشل دو مونتین
چيزي كه بازيكن بزرگ را از بازيكن خوب جدا مي كند، نگرش و حالتي ذهني اوست. اگرذهن قوي باشد تقريبا هر كاري را كه بخواهيد، مي توانيد انجام دهيد.((كريس اورت))