0

آرنولد شوارتزنگر: باید حرفی برای گفتن داشته باشی

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

جام جم/ برخی از منتقدان هنری می‌گویند بازیگران سینما به دنبال افول موفقیت و موقعیت خود روی پرده نقره‌ای، راهی قاب کوچک تلویزیون می‌شوند. آیا درباره آرنولد شوارتزنگر هم چنین چیزی صدق می‌کند و او را هم باید مشمول این تعریف دانست؟ قهرمان مسابقات جهانی بدنسازی که اواخر دهه 70 میلادی راهی دنیای سینما شد و لقب قهرمان اکشن را گرفت، حالا مجموعه هشت اپیزودی درام pumpرا تهیه و بازی می‌کند.

برایان گولو باف، برنامه‌ساز معروف تلویزیونی هم با آرنولد در تولید این درام ورزشی همکاری دارد. شبکه سی‌بی‌اس این مجموعه را روی آنتن خواهد فرستاد. در یک اقدام غریب و غیرمعمول، هر اپیزود مجموعه با طول زمانی یک ساعته ساخته می‌شود و نه 45 دقیقه. منتقدان تلویزیونی می‌گویند، می‌خواهند بدانند و ببینند آرنولد 40 سال پس از حضور در یک مستند ورزشی (pumping Iron در سال 1975) چه نوع مجموعه‌ای را برای تماشاگران قاب کوچک فراهم دیده است. هنوز کارگردان (یا کارگردانانی) برای هشت قسمت مجموعه انتخاب نشده است، اما می‌توان حدس زد کارگردانی این اپیزودها به دست فیلمساز (یا فیلمسازان) مطرحی سپرده خواهد شد. باید منتظر ماند و دید آیا این درام پرتنش ورزشی آن‌طور که آرنولد در مصاحبه پیش رو پیش‌بینی می‌کند، می‌تواند انبوه مخاطبان سختگیر قاب‌کوچک را مجذوب خود کند یا خیر.

شایعات زیادی درباره حضورتان در نقش اصلی مجموعه وجود دارد. این شایعات حقیقت دارد؟

خیر. البته من هم یکی از بازیگران مجموعه هستم، ولی نقش اصلی آن را بازی نمی‌کنم. نقش‌های اصلی متعلق به چند بازیگر جوان است که در قالب کاراکترهای جوان فیلم ظاهر خواهند شد. حضور کاراکتر من در ماجراجویی‌های مجموعه، اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد. اما این اهمیت و ویژگی به این صورت نیست که حضور فیزیکی زیاد و پررنگی در جلوی دوربین داشته باشم.

چه چیزهایی درباره داستان مجموعه می‌دانیم یا باید بدانیم؟

خط اصلی داستان در سال 1973 و حال و هوای دهه 70 میلادی اتفاق می‌افتد. این داستان چند جوان ورزشکار علاقه‌مند و ساعی را دنبال می‌کند که سخت مشغول تمرینات خود هستند. آنها خودشان را برای مسابقات ملی بدنسازی و فیتنس آماده می‌کنند، اما در طول راه با مسائل و مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند که به بلوغ فکری می‌رسند و دید جامع‌تر و درستی به زندگی در محیط خود پیدا می‌کنند. در حقیقت، شکوفایی روحی و جسمی آنها، همزمان با هم صورت گرفته و رشد می‌کند.

چرا دهه 70 میلادی به عنوان زمان داستان انتخاب شد و نه امروز و زمان حال؟

دهه 70 برای بسیاری یک دهه خوش‌رنگ و ‌‌لعاب بود و خاطرات خوشی از آن دوران به یادگار مانده است. در این دهه بود که تغییرات مختلف از راه رسید؛‌ هم برای من و هم برای کل جامعه و اقتصاد آن. هدف ما از تولید مجموعه این است که آن رنگارنگی جذاب و خاطره‌انگیز را به اتاق‌های نشیمن تماشاگران رسانه تلویزیون بیاوریم. آنچه در آن دوران رخ داد، حکم یک فانتزی را داشت و خیلی خوب است که چنین فانتزی جذابی به تصویر کشیده شود.

پس تماشاگران با مجموعه‌ای فانتزی سروکار خواهند داشت؟

خیر، قصد ما ارائه آن فانتزی جذاب دهه هفتادی به بیننده امروزی است تا در آن فضا و حال و هوا شریک شود، اما خود مجموعه داستانی چند لایه با کاراکترهایی عمیق دارد. حواستان باشد در اینجا با یک مجموعه اکشن سروکار ندارید که بازیگرانش انواع و اقسام اکشن‌کاری‌ها را در جلوی دوربین انجام می‌دهند. مجموعه ما در عین جنبه سرگرم‌کنندگی خود، درامی جدی و تامل‌برانگیز خواهد بود.

داستان مجموعه در این ارتباط با شخصیت‌های واقعی سروکار خواهد داشت؟

نه کاملا. به هر حال، بعضی کاراکترهای داستان مابه‌ازای واقعی دارند و خود داستان برگرفته از ماجراها و رخدادهای واقعی است، اما این که این یا آن کاراکتر مجموعه نماینده دقیق این یا آن آدم واقعی باشد، پاسخ منفی است

به دهه 70 اشاره کردید، خودتان هم در این دهه تبدیل به ستاره شدید.

بله. این موضوع هم در داستان مجموعه به شکلی به نمایش گذاشته شده و مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. برای من، این دهه یادآور یک نوستالژی خاص است.

مجموعه فقط در یک فصل تهیه و تولید می‌شود؟

از حالا از یک چیز مطمئن هستم. تماشاگران استقبال خوبی از مجموعه کرده و آن را به کاری پربیننده تبدیل می‌کنند. این اتفاق، راه را برای تولید فصل‌های بعدی باز می‌کند. البته می‌دانم که برای فصل‌های تازه، باید داستان‌ها، ماجراها و کاراکترهای تازه و متفاوتی داشته باشیم که توجه تماشاگران را به خود جلب کنند. اما صحبت کردن درباره آن در حال حاضر، کمی زود است. ما فعلا درگیر و مشغول تولید اپیزودهای اول آن هستیم.

گفته می‌شود چند سالی است که مشغول کار روی این پروژه هستید.

از سال 2013 به صورت جدی به فکر این پروژه افتادم، اما گسترش آن و تبدیل کردنش به یک موضوع جدی، کمی طول کشید. رسانه تلویزیون از پیشنهادات مختلف استقبال می‌کند، اما شما هم باید حرفی برای گفتن داشته باشید.

این که شما چند جوان ورزشکار رشته بدنسازی را در راس داستان خود داشته باشید، خوب و جذاب است، اما می‌خواهید با آنها چه کنید؟ نمایش ورزش کردن آنها در باشگاه، چه چیزی به تماشاچی می‌دهد؟ بیننده پس می‌زند. شما باید داستان جذاب و سرگرم‌کننده‌ای داشته باشید تا این جوانان را درگیر خود کند. آن وقت، درگیری این کاراکترهاست که توجه تماشاچی را جذب و او را درگیر ماجراهای داستان می‌کند. از همان ابتدای کار می‌دانستم نیازمند روایت و داستانی قوی هستیم تا در بیننده کشش و انگیزه ایجاد کند.

به این ترتیب، جنبه‌های مستندگونه داستان کم است؟

کاملا. تماشاچی حتی اگر شاهد حضور کاراکترها در باشگاه و مکان‌های ورزشی باشد، در حال تماشا و دنبال‌کردن یک داستان و حادثه است. کاراکترهای ورزشکار مجموعه، تمرینات بدنسازی خود را در زمانی غیر از زمان فیلمبرداری و دور از چشم دوربین انجام خواهند داد!

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

جمعه 2 مهر 1395  11:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها