0

سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی

سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی

سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.

 

مواد لازم:

 

سیب زمینی بزرگ, خرد شده : ۴ عدد

آناناس تازه , مکعبی خرد شده : ۳۰۰ گرم

هویج , رنده شده : ۲ عدد

جوانه لوبیا : ۱۷۵ گرم

پیازچه خرد شده : ۱ دسته

کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : ۱ عدد

کرفس , چوب کبریتی خلال شده : ۳ ساقه

بادام زمینی , بدون نمک : ۱۷۵ گرم

فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : ۲ عدد

 

 

مواد لازم جهت تهیه سس:

 

کره بادام زمینی : ۶ قاشق غذاخوری

روغن زیتون : ۶ قاشق غذاخوری

سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری

فلفل چیلی قرمز , خرد شده : ۱ عدد

روغن کنجد : ۲ قاشق چای خوری

آب لیمو ترش : ۴ قاشق چای خوری

 

 

طرز تهیه سالاد مرغ اندونزی

 

طرز تهیه:

 

۱. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .

 

۲. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .

 

۳. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

 

۴. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .

 

۵. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .

 

۶. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز:

 

می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.

 

یک شنبه 28 شهریور 1395  5:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان
یک شنبه 28 شهریور 1395  5:30 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها