سالاد مرغ و بادام زمینی تایلندی
مواد لازم:
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر
450 گرم سینه مرغ چرخ شده
2 /1 پیاز خرد شده
1 عدد فلفل دلمهای قرمز
1 عدد فلفل دلمهای زرد
4 /1 پیمانه کره بادام زمینی
3 /1 پیمانه سس سویا
2 ق س سرکه سیب
2ق س روغن زیتون
1 ق س آب
2 حبه سیر له شده
2 عدد پیازچه خرد شده
2 /1 پیمانه بادام زمینی خرد شده
2 ق س گشنیز خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع
تعدادی برگ کاهو
روش تهیه:
1. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز نرم و طلایی شد، مرغ چرخ شده را همراه با مقداری نمک و فلفل داخل تابه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.
2. فلفل دلمهایها را که نگینی خرد کردهاید، بعد از حدود 5 دقیقه به مرغ اضافه کرده و تفت دهید. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا تکههای مرغ بپزند و فلفلها نرم شوند.
3. در این فاصله در یک کاسه سس سویا، کره بادام زمینی، سرکه سیب، روغن زیتون، سیر له شده، آب و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا سس نرم و یکدستی حاصل شود.
4. بعد از اینکه مرغ و فلفلها سرخ شدند، سس را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. در انتها پیازچه و سیر را هم اضافه کرده و تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.
5. در یک ظرف مناسب یک با دو برگ کاهو بگذارید. حالا مخلوط مرغ را روی آن بریزید. بادام زمینی و گشنیز خرد شده را هم روی آنها بریزید. حالا میتوانید سالاد را سرو کنید.