نقل قول rasekhoon_m
نقل قول farashbandzare
من هم انتقاد هاي زيادي به بخش وبلاگ نويسي دارم
به نظر من در بخش انتخاب وبلاگ هاي برگزيده بيشترين تاثير را ، راي هاي و نظرسنجي كاربران گذاشته است.
وبلاگ نويسي يعني پست گذاشتن و مطلب .
يك دانشجو يا دانش اموز موقعي كه مي خواد مطلب جمع كنه براي پايان نامه و مقاله اش كاري به زيبايي و چيزاي ديگر وبلاگ نداره البته زيبا سازي وبلاگ تاثير داره اما نه به اندازه مطالب و پست هاي و بلاگ. زيبا سازي جنبه تبليغاتي دارد.
و سايت راسخون هم به نظر من بايد يك كارشناس از بيرون كارشناس حوزه يا كارشناس ديني و ا يك كارشناس از موسسه كد نويسي و وسايت نويسي دعوت مي كرد و داوري مي كرد.
البته دست همه دست اندركاران در نكنه به اين خاطر كه اين مسابقه را راه انداختند
خداقوت
سلام . سپاس از اظهارنظر و همراهی شما. شایان ذکر است ضمن تایید فرمایش حضرت عالی داوران در همه بخش ها بخصوص وبلاگ از تخصص های فنی و محتوایی با محوریت موضوعات و اهداف جشنواره انتخاب شده و داوری نموده اند. حتی نظر به ضرورت جشنواره، طی چند مرتبه و توسط چند نفر متخصص موضوع، هر اثر داوری شده است.
باشد که مقبول افتد
سلام
پس داوران و سايت راسخون و قسمت وبلاگ نويسي با توجه به انتخاب وبلاگ هاي اعلام شده بيشتر توجه خود را به كد نويسي و طراحي وبلاگ نويسي قرار داده اند. تا پست و مطالب و مقاله براي ترويج فرهنگ و موضوع جشنواره و بار علمي بر اسا قوانين جشنواره؟؟؟
در نهايت مچكرم از سايت راسخون
طرفدار هميشكي و سينه چاك راسخون