💥 #مطلب_اختصاصی 💥
🔴بدین ترتیب پس از رایزنیهای مختلف، قانون تأسیس «وزارت اطلاعات» در تاریخ ۱۰/۶/۱۳۶۳ به دولت مهندس میرحسین موسوی جهت اجرا ابلاغ شد.
🔵جهت اجرایی شدن مصوبهی مجلس، میرحسین موسوی، اسماعیل فردوسیپور را جهت تصدی وزارت اطلاعات به عنوان اولین گزینه جهت رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد. اما حساسیت موضوع از یک طرف و دفاع ضعیف آقای فردوسیپور در مقابل نمایندگان مخالف از طرف دیگر باعث شد تا از بین ۱۹۱ نفر نمایندهی حاضر با ۷۴ رأی موافق و ۴۷ رأی مخالف و چهل رأی ممتنع، موفق به کسب رأی اعتماد مجلس نگردد.
🔴مدتی بعد در زمان ریاست جمهوری حضرت آیتالله خامنهای، میرحسین موسوی این بار محمد محمدی ریشهری را در تاریخ ۲۴/۵/۱۳۶۳ جهت کسب رأی اعتماد برای تصدی وزارت اطلاعات به مجلس معرفی کرد.
🔵پس از شنیدن سخنان وزیر پیشنهادی و نمایندگان موافق و مخالف، سرانجام از مجموع دویست رأی مأخوذه با ۱۷۶ رأی موافق، یازده رأی مخالف و سیزده رأی ممتنع، محمد محمدی ریشهری به عنوان اولین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران موفق به کسب رأی اعتماد گردید و در تاریخ ۶/۶/۱۳۶۳ حکم انتصاب او از سوی نخستوزیر وقت میرحسین موسوی صادر و در وزارت اطلاعات مشغول بهکار شد.
🔴پس از محمد محمدی ریشهری، در دولتهای اول و دوم اکبر هاشمی رفسنجانی، آقای علی فلاحیان، در دولت سیدمحمد خاتمی، قربانعلی دری نجفآبادی و علی یونسی، و در دولت محمود احمدینژاد محسنی اژهای و حیدر مصلحی وزیر اطلاعات بودهاند.
🔵از زمان تاسیس وزارتخانه اطلاعات تا به امروز، محسنی اژهای تنها وزیری بوده است که از سوی «محمود احمدینژاد» از سمت خود برکنار شده است.
⚠️کپی بدون ذکر منبع ممنوع⚠️
💠پایان...
-----------------------------------