وبسایت شور و شیرین: ماهی را میشود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم.
مواد مورد نیاز
مواد لازم برای تهیهی خمیر
- آرد 125 گرم
- نمك یكچهارم قاشق چایخوری
- كره 75 گرم
- زردهی تخم مرغ 1 عدد
- ماست به اندازهی كافی
مواد لازم برای مواد رویه
- ماهی دودی 200 گرم
- آبِلیموی تازه از نصف لیمو
- كره 25 گرم
- پیاز خردكرده 1 عدد
- قارچ 50 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- خامه 6 قاشق سوپخوری
- پنیر گودا 100 گرم
- جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری
- ادویه به مقدار كافی
طرز تهیه:
1. آرد را در ظرفی الك كنید و نمك را به آن بیفزائید.
2. كره را تكهتكه سازید و داخل آرد بریزید و با نوك انگشت مخلوط كنید تا مواد، به شكل خرده نان درآید. برای آسانی كار، میتوانید از خمیرگیر غذاساز خانگی استفاده كنید.
3. زردهی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوك انگشتان مخلوط سازید.
4. ماست را كمكم افزوده و خمیر را جمع كنید.
5. توجه داشته باشید كه این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.حالا خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
6. اینك خمیر را به شكل دایره و به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز كنید و در قالبهای كوچك تارت پهن كنید و با چنگال چند سوراخ در آنها ایجاد نمائید.
7. خمیر را در فر- كه با دمای 175 درجهی سانتیگراد گرم كردهاید- به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا طلائیرنگ شود.
8. اكنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید كمی بپزد.
9. سپس تیغهای ماهی را جدا سازید. كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن كمی تفت دهید.
10. قارچ را خرد كنید و به پیاز بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
11. ماهیهای استخوانگرفته و ادویه را اضافه نمائید.
12. اكنون مایه را در تارتلتها بریزید و كنار بگذارید.
13. تخم مرغها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیهی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید، جعفری و كمی ادویه به آن اضافه كنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.
14. سپس در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 30-35 دقیقه بپزید تا تارتلتها طلائیرنگ شوند.