0

مبحث 122 طرح صالحین: «تفاوتهای فرهنگی موجود میان مردم ایران و سایر کشورها»

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

پاسخ به:مبحث 122 طرح صالحین: «تفاوتهای فرهنگی موجود میان مردم ایران و سایر کشورها»

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول ehsan007060

كتاب و كتاب خواني و ميزان گرايش به مطالعه، امروزه يكي از شاخص‌هاي توسعه به شمار مي‌رود. بررسي‌ها نشان مي‌دهد مطالعه و كتاب خواني وضعيت مطلوبي در ايران ندارد و عمدتا مردم ايران از خريد و يا مطالعه كتاب گريزانند و اقدامات لازم و جدي جهت ترويج و اشاعه فرهنگ مطالعه صورت نگرفته است.

حالا چرا گریزانند؟ چرا حال و حوصله کتاب خوندن ندارن ولی حوصله رفتن به تلگرام و اینستا رو بدجور دارن؟! 

یه دلیلش اینه که با این وضعیت اقتصادی نابسامان، مگر دیوانه شدن که پول به کتاب بِدَن؟ اون هم با قیمت زیاد. قیمت کتابا واقعاً زیاده. ملت از کجا بیارن. هر کسی هم باشه قید کتاب خوندن رو میزنه. چیز دور از ذهنی نیست!

در مورد این همه کتابی که تو خونه ها و کتابخونه ها خاک میخوره چی؟

چرا اون را نمیخونیم!

آیا واقعا مشکل اصلی کتاب نخوندن از گرونی کتابه؟!

شنبه 27 شهریور 1395  7:45 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

پاسخ به:مبحث 122 طرح صالحین: «تفاوتهای فرهنگی موجود میان مردم ایران و سایر کشورها»

براي رفع موانع و ايجاد زمينه و بستر لازم جهت ترويج و توسعه فرهنگ مطالعه، نهادهاي مختلف در 5 بخش، شامل خانواده، مدارس و نظام آموزشي، كتابداران و كتابخانه‌ها، دولت و رسانه‌هاي گروهي و ناشران و كتاب فروشي‌ها ، بايد با رفع مشكلات موجود، هم سو و هم هدف، به سمت مشخصي حركت كنند.

شنبه 27 شهریور 1395  7:56 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول ehsan007060
نقل قول omiddeymi1368
نقل قول ehsan007060

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

شرکت در این مبحث مستلزم اینه که من اطلاعات کافی در مورد فرهنگ ها و رسوم سایر ملل داشته باشم.

ضمن اینکه عیر از اینکه هر کشوری رسوم خاص و فرهنگ خاصی داره، در داخل ایران هم فرهنگ شهر به شهر، کوچه با کوچه، همسایه با همسایه فرق داره.

شاید در فرهنگ ایرانی، فرهنگ اسلامی مواردی باشه که به فراموشی سپرده شده.

سلام

در مورد خیلی از موارد فرهنگی و ... یک شناخت کلی بین افراد جامعه رایج شده که میتونه غلط و یا صحیح باشه! مثلا وجدان کاری در جوامع غربی! همین موارد رو هم ما نقد و بررسی کنیم خیلی خوبه

آره دقیقاً، "وجدان کاری" بحث خیلی خوبیه.

همه میدونن که اونوَریا که شاید هم به احتمال زیاد مسلمون نیستن، ولی وجدان کاری و تعهد کاری خیلی خوبی دارن. کارا رو عین انسان انجام میدن. ولی قربانش بروم اینجا!!!! چشم نخورن کلیه دوستان!!!!!

شما یک مثال عینی بزن از یک کشور خاص و چند نمونه ملموس هم از وجدان کاریشون بگو

ژاپن.

همه جا نوشتن: "فرهنگ کار" یکی از ویژگیهای بارز ژاپنی هاست که در کیفیت و تولید انبوه و بی نقص محصولاتشان نمود دارد.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 27 شهریور 1395  9:09 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول ehsan007060

كتاب و كتاب خواني و ميزان گرايش به مطالعه، امروزه يكي از شاخص‌هاي توسعه به شمار مي‌رود. بررسي‌ها نشان مي‌دهد مطالعه و كتاب خواني وضعيت مطلوبي در ايران ندارد و عمدتا مردم ايران از خريد و يا مطالعه كتاب گريزانند و اقدامات لازم و جدي جهت ترويج و اشاعه فرهنگ مطالعه صورت نگرفته است.

حالا چرا گریزانند؟ چرا حال و حوصله کتاب خوندن ندارن ولی حوصله رفتن به تلگرام و اینستا رو بدجور دارن؟! 

یه دلیلش اینه که با این وضعیت اقتصادی نابسامان، مگر دیوانه شدن که پول به کتاب بِدَن؟ اون هم با قیمت زیاد. قیمت کتابا واقعاً زیاده. ملت از کجا بیارن. هر کسی هم باشه قید کتاب خوندن رو میزنه. چیز دور از ذهنی نیست!

در مورد این همه کتابی که تو خونه ها و کتابخونه ها خاک میخوره چی؟

چرا اون را نمیخونیم!

آیا واقعا مشکل اصلی کتاب نخوندن از گرونی کتابه؟!

ما فعلاً به افرادی که از کتابای توی خونه ها و کتابخونه ها استفاده نمیکنن، کاری نداریم. یعنی شامل بحث ما نمیشن. اونا رو بیخیال.

ولی منظور من اینه که الآن که من به چند تا کتاب نیاز دارم و توی کتابخونه های شهر ما پیدا نمیشن و اجباراً بایستی اونا رو خرید، وقتی قیمت این کتابا رو میبینم، قیدشونو میزنم. این یعنی پسرفت! پس مشکل از من نیست، جای دیگه میلَنگه!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 27 شهریور 1395  9:13 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

خب سوال اینه که چرا وقتی آدم قیمت یه کتاب رو میبینه، قیدش رو میزنه؟

به نظرم اگر کسی کتابی رو لازم داره و علاقه به مطالعه داره، قیمت کتاب بهانه مناسبی نیست.

چه بسیار خرج هایی که بیش از قیمت کتاب هست ولی امثال من راحت هزینه اونها رو پرداخت میکنیم.

اگه امثال من، موارد غیرضروری زندگی و خرج رو کم کنند، میتونن پول صرفه جویی شده رو صرف خرید کتاب کنند.

دیگه وقتی پفک و چیپس پر از هوا هر روز قیمتش بالا میره، کاغذ و دفتر و مداد قیمتاش همیشه صعودیه، چرا کتابی که برای جمع آوری مطلب، چاپ و انتشار اون ساعتها وقت صرف شده قیمتش پایین باشه؟

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 28 شهریور 1395  12:48 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368
sungift
sungift
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 205

سلام

در خصوص کار

ادارات ایران بر اساس قوانین جمهوری اسلامی است

اما اکثر موارد رعایت نمیشه و فقط اسمش هست

و بر اساس آشنایی،  قومی،  و... 

و معمولا کارمندان اکثرا با کار خود ناآشنا هستند

اگر زن عفت داشته باشد به دنیا می ارزد وگرنه به خاک هم می ارزد.*امام صادق علیه سلام*

نگاه حرام

تیری است زهرآلود از جانب شیطان

یک شنبه 28 شهریور 1395  8:26 AM
تشکرات از این پست
sungift
sungift
کاربر برنزی

در خصوص کارگاه

بنظر وضع خوبی میاد و بازدهی خوبی توی ایران داره 

اگر زن عفت داشته باشد به دنیا می ارزد وگرنه به خاک هم می ارزد.*امام صادق علیه سلام*

نگاه حرام

یک شنبه 28 شهریور 1395  8:27 AM
تشکرات از این پست
sungift
sungift
کاربر برنزی

وضعیت مدرسه و دانشگاه

در ایران

اکثر موارد غلطه و فرزندان ملت رو زو اهداف پوچ هدایت میکنه

فقط مدرک

نه حمایتی از فارغ‌التحصیل ها

نه بازدهی علمی

نه علاقه ای

... اما در خارج از ایران

استادم گفت:پسرمو بردم خارج

مدرسه

گفتن انتخاب کن

چندتا کتابو مبحث

گفت رفتمو جلو و داستان ایران رو گفتم که توی مدرسه از ادبیات هست تا ریاضی تا هنر... 

اونجا فقط مثلا دو کتاب تخصصی راجب برنامه نویسی و کار

نگاه حرام

یک شنبه 28 شهریور 1395  8:33 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول salma57

"اِنَّ اللّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّیَ یُغَیِّروا ما بِاَنفُسِهِم" 

فکر میکنم خیلی از اشتباهات ما در همه امور زندگی به همین آیه برمیگرده.

مساله اینه که ما خودمون خیلی از مسائل رو همینجور که هست قبول کردیم.

کسی هم دنبال تغییر اون نمیره. حتی خود ما

یک دست صدا نداره. منِ نوعی اگه برم خودمو زیر ذره بین بذارم و تمام کارامو درست کنم، آیا تأثیر داره به تنهایی؟ اصلاً. فقط خودم ضرر میکنم. تازه بقیه از روی حسادت میرن زیراب آدمو میزنن و دو روزه آدمو از فلان اداره پرت میکنن بیرون. چون تحملشو ندارن و کوته فکرن. گرچه "اینها همه مُشتی خَس و خارَن، به یک شعله بسوزان!!!!"

بنظر من که خیلی اوقات یک دست خوب هم صدا داره! صدها نفر میشه مثال زد که به تنهایی محیط خودشونو تبدیل به گلستان کردن! هر کس بسته به توان خودش

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:15 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

خب سوال اینه که چرا وقتی آدم قیمت یه کتاب رو میبینه، قیدش رو میزنه؟

به نظرم اگر کسی کتابی رو لازم داره و علاقه به مطالعه داره، قیمت کتاب بهانه مناسبی نیست.

چه بسیار خرج هایی که بیش از قیمت کتاب هست ولی امثال من راحت هزینه اونها رو پرداخت میکنیم.

اگه امثال من، موارد غیرضروری زندگی و خرج رو کم کنند، میتونن پول صرفه جویی شده رو صرف خرید کتاب کنند.

دیگه وقتی پفک و چیپس پر از هوا هر روز قیمتش بالا میره، کاغذ و دفتر و مداد قیمتاش همیشه صعودیه، چرا کتابی که برای جمع آوری مطلب، چاپ و انتشار اون ساعتها وقت صرف شده قیمتش پایین باشه؟

کاملا موافقم

اصلا هزینه کتاب چند درصد سبد خانواده ما رو تشکیل میده که بخواهیم بگیم چون کتاب گرونه نمتونم بخرم در حالی که بهش نیاز داشتم

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:19 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

ژاپن.

همه جا نوشتن: "فرهنگ کار" یکی از ویژگیهای بارز ژاپنی هاست که در کیفیت و تولید انبوه و بی نقص محصولاتشان نمود دارد.

خب در مورد آمار بالای خود کشی در ژاپن چه نظری داری؟ که میگن یکی از دلایلش بیکاری جوانانه!

بنظرم خوبه که نقاط قوت خارجی ها رو بدونیم و ازشون استفاده کنیم! اما اینکه محو بشیم در غرب و خودمون و فرهنگمون سرکوفت بزنیم که چیزی درست نمیشه!

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:28 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقش خانواده

خانواده عامل بسيار موثري در ايجاد عادت به مطالعه و ترويج فرهنگ کتابخواني است. محيط و شرايط خانواده، روش تربيتي و آموزشي والدين ، طرز تفکر و نگرش والدين در رابطه با مطالعه و کتابخواني، وجود کتب و نشريات قابل دسترس و همچنين سطح اقتصادي و پايگاه اجتماعي خانواده، نقش بسزايي در تقويت عادات مطالعه و کتابخواني دارد.

یک شنبه 28 شهریور 1395  10:34 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

فرهنگمون زمین تاآسمون بااونافرق میکنه فرهنگ هرکشورخاصه خودشوداره

کارکه مربوط به فرهنگ نیست

اگه حرفه اقتصاده که ۱۰۰۰سال ازاوناعقبیم

امافرهنگ بااقتصادقابل قیاس نیست

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 30 شهریور 1395  3:57 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 salma57
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول sungift

وضعیت مدرسه و دانشگاه

در ایران

فقط مدرک

نه بازدهی علمی

نه علاقه ای

... اما در خارج از ایران

مدرسه

گفتن انتخاب کن

چندتا کتابو مبحث

گفت رفتمو جلو و داستان ایران رو گفتم که توی مدرسه از ادبیات هست تا ریاضی تا هنر... 

سوادایرانیهابه اندازه اقیانوسه بیکرانیست ازنظروسعت امابه اندازه یک میلیمترهم کمترازنظرحجم

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 30 شهریور 1395  3:59 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 salma57
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول farshon
نقل قول sungift

وضعیت مدرسه و دانشگاه

در ایران

فقط مدرک

نه بازدهی علمی

نه علاقه ای

... اما در خارج از ایران

مدرسه

گفتن انتخاب کن

چندتا کتابو مبحث

سوادایرانیهابه اندازه اقیانوسه بیکرانیست ازنظروسعت امابه اندازه یک میلیمترهم کمترازنظرحجم

الآن شما تعریف کردین یا تقبیح؟؟؟!!! یک ساعته روی این جُملَم!!!!!!!!!!! در اینجا وسعت با حجم فرق داره عایا؟؟؟!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 30 شهریور 1395  10:57 PM
تشکرات از این پست
farshon salma57 ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها