مواد لازم
مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ – 6 عدد
خامه – یک سوم پیمانه
قارچ – 300 گرم
اسفناج یا شوید خرد شده – 350 گرم
نخودفرنگی پخته – یک چهارم پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده – یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن – دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید.
اسفناج را بشویید و آن را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس ریز خرد کنید.
قارچ ها را هم بعد از شستن به صورت نگینی خرد کنید.
در ظرف مناسب، تخم مرغ ها را با خامه و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. اسفناج، نخودفرنگی، قارچ خرد شده و پنیر پیتزا را اضافه و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به مواد بزنید.
قالب های مافین را با مقداری روغن چرب کنید.
دوسوم از قالب ها را با مخلوط پر کنید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا کوکو آماده شود.
بعدازآن که کوکو آماده شد، قالب ها را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس کوکوها را از قالب ها درآورید و در ظرف بچینید.