نقل قول emamedavazdah
سلام و عرض ادب
اول اینکه من خودم شرکت نکردم ولی وقتی به کاری انتقاد وارد باشه دلیل نمیشه بفرمائین شما خودتون شرکت نکردین و ...
دوم : تولید محتوا که فرمودین چی بوده بفرمائید تا بفیه هم استفاده کنند (اگه بفرمائید شما شبهه این دوستمون هم برطرف شه)
سوم: از بابت سرعت لود شدن دوستمون فکر کنم درست فرمودند منم برای بار اول به سختی تونستم بازش کنم (این که سر کوچه شما اینترنتش خوبه بحث دیگه ایه شوخی کردما)
حتی می تونین سرعت لود شدنش رو با سایت های برآورد سرعت هم بصورت آنلاین چک کنین(من چک کردم سرعت لود جالب نبود)
ناراحت نشین ولی منم نظرم رو گفتم ممنون
با عرض سلام خدمت همه دوستان و همراهان راسخونی
ابتدا لازم است این موضوع رو یاد آور بشوم که انتقاد همیشه وجود دارد و وظیفه بنده و دیگر مسئولین پاسخ گویی به اینگونه مسائل می باشد.
- از اینکه (شما شرکت نکردین) متاسفانه ادامه متن توسط عزیزان منتقد به نظر میرسد مطالعه نشده!!! منظور این نبوده که افرادی که شرکت کننده نبوده اند نباید نظر بدهند!!!
- با مراجعه به وبلاگ مورد نظر می توانید از ابزار ها و کدهای ساخته شده و یا ترجمه شده برای هر وبلاگی اسفاده فرمایید، با بازکردن ریشه وبلاگ ابزارهای راسخون بلاگ و بازکردن قسمت آخرین مطالب ارسال شده می توانید از این کدها همراه با پیش نمایش (عکس) استفاده فرمایید.
- در خصوص سرعت سنجی باید توجه شما رو به این نکته جلب کنم که سرعت سنج های اینترنتی سرعت لود شدن سایت را نمایش نمی دهند و چیزی که به شما نمایش می دهند سرعت هاستی می باشد که اطلاعات سایت بر روی آن بارگذاری شده است.
از شما عزیزان منتقد تقاضا دارم در پست اصلی که فقط برای اعلام نتایج بوده و جنبه اطلاع رسانی دارد انتقادات خود را اعلام نفرمایید و در بخش انتقادات و پیش نهادات این موضوع را پیگیری فرمایید