0

لیست برندگان جشنواره وبلاگ نویسی کریمانه

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

لیست برندگان جشنواره وبلاگ نویسی کریمانه

ردیف نام کاربر نام وبلاگ
1 emamzaman12 آسمان کرامت
2 saeidfarajpour ابزارهای راسخون بلاگ
3 rezamzd خاندان کرامت
4 nazaninfatemeh اخت الرضا
5 nazaninfatemeh عاشق رضا
6 lvnhkd مکرمه
7 farashbandzare امام حسن (ع)- سرور جوانان اهل بهشت
8 eramau از روی کرم
9 farashbandzare  در محضر اولیاء الله
10 saeidfarajpour وبلاگ کریمانه
11 mehdi0014 اشعار و دلنوشته های خاندان کرامت
12 mojdeh1 حسن بن علی (ع)
13 zhalemzd با کریمان تا کرامت
14 sadegh123 کریم عشق
15 sadra122 ♛♛♛امام حسن (ع) برگزیده بخشایش گر♛♛♛
16 safa45 معرفی اهل بیت
17 farnaz_s ¤•☆ کبوتر حرم ... ☆•¤
18 mojdeh1 پايگاه مذهبی صراط
19 papeli ثامن
20 papeli کریمه
21 safar221 شناخت اهل بیت
22 AMIN1995  رمضان و قدر
23 abasaleh43 کریمانه
24 ahoo127 معرفی اهل بیت
چهارشنبه 24 شهریور 1395  12:24 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mosabeghat_ravabet mehdi0014 papeli saeidfarajpour rezamzd nazaninfatemeh mty1378 morteza261 mojdeh1 emamedavazdah
polkhajo
polkhajo
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 229

پاسخ به:لیست برندگان جشنواره وبلاگ نویسی کریمانه

حالا که در بخش داوری مردمی وبلاگها هیچ برگزیده ای اعلام نشده و بعضی نفرات در دو سه وبلاگ اسمشان جزو برگزیده هاست پس چرا داوری مردمی را برگزار کردید مطمئن هستم اصلا نتایج اون داوری لحاظ نشده . بازم عزیز دردونه های راسخونی در همه بخشها جایزه بگیرند . نفر دوم وبلاگها بغیر از ابزارهای وبلاگ چه مطلبی در مورد جشنواره داشته ؟ این کارها همه را دلزده و سرد می کند . امیدوارم روزی برسه که دست از رفاقت بازی ها بر داریم . وبلاگ رتبه سوم اینقدر حجمش سنگینه که در دقایق اولیه فقط ستون کناری وبلاگ را باید نظاره گر بود و چندین دقیقه صبر کرد تا وبلاگ باز شود .

سه شنبه 30 شهریور 1395  1:41 AM
تشکرات از این پست
majedb rasekhoon_weblog rasekhoon_m nazaninfatemeh sayyed13737373 esfahan11 eramau emamedavazdah mty1378
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

عرض سلام و ادب حضور شما. ضمن سپاس از ابراز لطفتان. 

همراه گرامی شایان ذکر است: با احترام به نظرات خوب شما

اول عرض شود وبلاگ ها داوری مردمی به صورت مجزا نشده، 20 درصد از امتیاز داوری توسط کاربران اعلان شده که به امتیازات داوران اضافه گردیده است. پس اصلا بخش داوری مردمی جداگانه ای وجود نداشته است! پس این داوری با همراهی کاربران بوده و آنها هم در نتایج موثر بوده اند.

دوم اینکه اسم وبلاگ نوبسان ملاک نبوده است، وبلاگ اشخاص، ملاک داوری بوده که خب طبیعیست که اگر شخصی دو وبلاگ برگزیده داشته هر دو اعلان شوند و اصلا ربطی به نام شخص ندارد.

سوم اینکه نفر دوم در داوری آثار رتبه تولید محتوا را کسب کرده کمااینکه هم تولید محتوای وبلاگ جزو موضوعات ارایه وبلاگ در جشنواره بوده و هم در کل جشنواره، تولید محتوا از اولویت و اهمیت ویژه برخوردار بوده است. این نکته در شرایط عمومی فراخوان جشنواره ذکر گردیده است. ضمنا این ابزار که توسط کاربر تولید و طراحی و ارایه شده به همه کاربران در ارایه وبلاگ های بهتر کمک می کند و کار زیرساختی و بسیار مفید برای همه اعضا است.

چهارم اینکه وبلاگ نفر سوم از لحاظ کیفیت موضوعات و مطالب در سطح بالای داوری قرار گرفت هم چنین سرعت لود شدن آن در راسخون و برای باز شدن خوب و قابل قبول بوده است. شاید سرعت اینترنت شما هم در این امر موثر است.

پنجم و نکته ی آخر که بسیار هم قابل توجه است اینکه شما بزرگوار اصلا در جشنواره مشارکت ننموده اید! ای کاش با بهترین وبلاگ ما را همراهی می کردید تا وبلاگ شما عزیز، بهترین گردد و دیگر عزیزان هم آن را الگویی قرار دهند برای مشارکت در دیگر برنامه های راسخون.

چهارشنبه 31 شهریور 1395  11:42 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog nazaninfatemeh sayyed13737373 mty1378
polkhajo
polkhajo
کاربر طلایی3

وبلاگ ردیف دوم کل امتیاز محتوا را هم که گرفته باشد باز هم جایگاهش دوم نخواهد بود در جمع بندی ها اگر 10 نمره محتوا و 10 نمره موضوعات نمره داشته باشند ایشان با نمره 10 در ردیف های آخر باید قرار گیرد . 

چهارشنبه 31 شهریور 1395  9:27 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 nazaninfatemeh esfahan11 eramau majedb emamedavazdah rasekhoon_m mty1378
majedb
majedb
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 135
جمعه 2 مهر 1395  1:50 AM
تشکرات از این پست
emamedavazdah nazaninfatemeh rasekhoon_m rasekhoon_weblog polkhajo mty1378
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول rasekhoon_m

عرض سلام و ادب حضور شما. ضمن سپاس از ابراز لطفتان. 

همراه گرامی شایان ذکر است: با احترام به نظرات خوب شما

سوم اینکه نفر دوم در داوری آثار رتبه تولید محتوا را کسب کرده کمااینکه هم تولید محتوای وبلاگ جزو موضوعات ارایه وبلاگ در جشنواره بوده و هم در کل جشنواره، تولید محتوا از اولویت و اهمیت ویژه برخوردار بوده است. این نکته در شرایط عمومی فراخوان جشنواره ذکر گردیده است. ضمنا این ابزار که توسط کاربر تولید و طراحی و ارایه شده به همه کاربران در ارایه وبلاگ های بهتر کمک می کند و کار زیرساختی و بسیار مفید برای همه اعضا است.

چهارم اینکه وبلاگ نفر سوم از لحاظ کیفیت موضوعات و مطالب در سطح بالای داوری قرار گرفت هم چنین سرعت لود شدن آن در راسخون و برای باز شدن خوب و قابل قبول بوده است. شاید سرعت اینترنت شما هم در این امر موثر است.

پنجم و نکته ی آخر که بسیار هم قابل توجه است اینکه شما بزرگوار اصلا در جشنواره مشارکت ننموده اید! ای کاش با بهترین وبلاگ ما را همراهی می کردید تا وبلاگ شما عزیز، بهترین گردد و دیگر عزیزان هم آن را الگویی قرار دهند برای مشارکت در دیگر برنامه های راسخون.

سلام و عرض ادب

اول اینکه من خودم شرکت نکردم ولی وقتی به کاری انتقاد وارد باشه دلیل نمیشه بفرمائین شما خودتون شرکت نکردین و ...frown

دوم : تولید محتوا که فرمودین چی بوده بفرمائید تا بفیه هم استفاده کنند (اگه بفرمائید شما شبهه این دوستمون هم برطرف شه)enlightened

سوم: از بابت سرعت لود شدن دوستمون فکر کنم درست فرمودند منم برای بار اول به سختی تونستم بازش کنم (این که سر کوچه شما اینترنتش خوبه بحث دیگه ایهپاسخ به:لیست برندگان جشنواره وبلاگ نویسی کریمانه شوخی کردما)

حتی می تونین سرعت لود شدنش رو با سایت های برآورد سرعت هم بصورت آنلاین چک کنین(من چک کردم سرعت لود جالب نبود)no

ناراحت نشین ولی منم نظرم رو گفتم ممنونheart

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
جمعه 2 مهر 1395  4:50 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_m rasekhoon_weblog majedb polkhajo mty1378
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول emamedavazdah

سلام و عرض ادب

اول اینکه من خودم شرکت نکردم ولی وقتی به کاری انتقاد وارد باشه دلیل نمیشه بفرمائین شما خودتون شرکت نکردین و ...frown

دوم : تولید محتوا که فرمودین چی بوده بفرمائید تا بفیه هم استفاده کنند (اگه بفرمائید شما شبهه این دوستمون هم برطرف شه)enlightened

سوم: از بابت سرعت لود شدن دوستمون فکر کنم درست فرمودند منم برای بار اول به سختی تونستم بازش کنم (این که سر کوچه شما اینترنتش خوبه بحث دیگه ایهپاسخ به:لیست برندگان جشنواره وبلاگ نویسی کریمانه شوخی کردما)

حتی می تونین سرعت لود شدنش رو با سایت های برآورد سرعت هم بصورت آنلاین چک کنین(من چک کردم سرعت لود جالب نبود)no

ناراحت نشین ولی منم نظرم رو گفتم ممنونheart

با عرض سلام خدمت همه دوستان و همراهان راسخونی

ابتدا لازم است این موضوع رو یاد آور بشوم که انتقاد همیشه وجود دارد و وظیفه بنده و دیگر مسئولین پاسخ گویی به اینگونه مسائل می باشد.

- از اینکه (شما شرکت نکردین) متاسفانه ادامه متن توسط عزیزان منتقد به نظر میرسد مطالعه نشده!!! منظور این نبوده که افرادی که شرکت کننده نبوده اند نباید نظر بدهند!!!

- با مراجعه به وبلاگ مورد نظر می توانید از ابزار ها و کدهای ساخته شده و یا ترجمه شده برای هر وبلاگی اسفاده فرمایید، با بازکردن ریشه  وبلاگ ابزارهای راسخون بلاگ و بازکردن قسمت آخرین مطالب ارسال شده می توانید از این کدها همراه با پیش نمایش (عکس) استفاده فرمایید.

- در خصوص سرعت سنجی باید توجه شما رو به این نکته جلب کنم که سرعت سنج های اینترنتی سرعت لود شدن سایت را نمایش نمی دهند و چیزی که به شما نمایش می دهند سرعت هاستی می باشد که اطلاعات سایت بر روی آن بارگذاری شده است.

از شما عزیزان منتقد تقاضا دارم در پست اصلی که فقط برای اعلام نتایج بوده و جنبه اطلاع رسانی دارد انتقادات خود را اعلام نفرمایید و در بخش انتقادات و پیش نهادات این موضوع را پیگیری فرمایید

یک شنبه 4 مهر 1395  8:43 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_m mty1378
polkhajo
polkhajo
کاربر طلایی3

نقل قول polkhajo

وبلاگ ردیف دوم کل امتیاز محتوا را هم که گرفته باشد باز هم جایگاهش دوم نخواهد بود در جمع بندی ها اگر 10 نمره محتوا و 10 نمره موضوعات نمره داشته باشند ایشان با نمره 10 در ردیف های آخر باید قرار گیرد . 

این انتقاد  جواب نداشت ؟

دوشنبه 5 مهر 1395  2:54 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog rasekhoon_m nazaninfatemeh mty1378
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول polkhajo

این انتقاد  جواب نداشت ؟

با عرض سلام خدمت شما

شاید بنده کاملا متوجه سوال و نقد شما نشده ام

در جشنواره کریمانه راسخون بلاگ ابتدا وبلاگ ها داوری شده سپس 20% از نظر سنجی کاربران برخوردار شده و سپس جمع کل به اطلاع کاربران رسیده

به نظر میرسد شما امتیاز داوری را در نظر نگرفته اید.

با تشکر از انتقاد شما

دوشنبه 5 مهر 1395  8:21 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh mty1378
polkhajo
polkhajo
کاربر طلایی3

احتمالا بازم متوجه منظور من نشدید در صورتی که خیلی ساده بیان کردم 

دوشنبه 5 مهر 1395  1:28 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog mty1378 rasekhoon_m
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول polkhajo

احتمالا بازم متوجه منظور من نشدید در صورتی که خیلی ساده بیان کردم 

سلام و عرض ادب.

یکی از موضوعات بخش وبلاگ، طراحی قالب و کد جاوا و ابزارهای راسخون بوده.

طبیعتا وبلاگ نویسان میتونستن صرفا فقط در همین موضوع فعالیت کنند.

جهت اطلاع از موضوعات و سایر قوانین طرح، به این آدرس مراجعه کنید.

http://rasekhoon.net/forum/thread/1174237/page1/  

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 5 مهر 1395  1:34 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog mty1378 rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها