آشنایی با اصول علمی و مجرّب و به کارگیری آن، در مسیر پر فراز و نشیب حفظ قرآن ضرورتی اجتناب ناپذیر است. اصولی که بارها و بارها، توسط اساتید فن و کارشناسان خبره حفظ قرآن، طی سالهای متمادی آزموده و نتایج آن به جامعه قرآنی کشور عرضه شده است. در همین راستا و در جهت ترویج و تبلیغ حفظ قرآن کریم و همچنین استفاده هرچه بیشتر از تجهیزات روز و فضای مجازی، نرم افزار «چگونه حافظ قرآن شویم؟» با هدف ارائه آموزشهای مورد نیاز برای حافظان و همچنین کسانی که قصد حفظ قرآن را دارند تهیه شده است.
این نرم افزار که با همکاری مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن کریم و مرکز فرهنگی پژوهشی سازمان اوقاف و امورخیریه تهیه شده است، در پی آن است که برخی از نکات کلیدی حفظ قرآن کریم را در عین رعایت اصول علمی، به طور خلاصه و به دور از طول و تفصیل برشمرده و با قلمی شیوا و رسا تبیین نماید، تا هم برای معلمان کلام الهی و هم برای قرآنآموزان قابل استفاده و راهگشا باشد.
نرم افزار «چگونه حافظ قرآن شویم؟» که برای تلفنهای همراه با سیستم عامل اندروید تهیه شده است، شامل بخشهای زیر است:
1. اهمیت حفظ قرآن
2. چرایی حفظ قرآن
3. مقدمات حفظ قرآن
4. چگونگی حفظ قرآن
5. بایدها و نبایدهای حفظ قرآن
6. احکام حفظ قرآن
7. مشاوره های حفظ قرآن
این نرم افزار امکان دانلود ترتیل استاد پرهیزگار، استاد منشاوی و استاد خلیل الحصری دیده شده و علاقمندان میتوانند عکس هر صفحه از صفحات قرآن به رسمالخط عثمان طه را دانلود کرده و از آن استفاده نمایند. حجم این نرم افزار 5.5 مگابایت است و علاقمندان برای دریافت آن میتوانند اینجا را کلیک کنند.