مواد لازم: سیر: 3 حبه، روغن زیتون: 3 قاشق، نمک و فلفل و آویشن: از هر کدام کمی، آرد: به میزان لازم، پودر خمیر مایه: یک قاشق مرباخوری، آب ولرم 3 قاشق غذاخوری، شکر: یک قاشق مرباخوری، کره برای هر لیوان آرد، یک قاشق، آب: به میزان لازم و نان باگت یا نان تست: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
نان سیر یکی از خوش طعم ترین نوع نان است که در اکثر رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود و تهیه آن هم آسان است.
ابتدا مقداری آرد را با کره و نمک در ظرفی بریزید. پودر خمیر مایه را با آب ولرم و شکر در لیوان بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا پف کند وآن را به آرد بیفزایید.
تا اندازه ای آب بریزید که خمیر به دست آمده به دست نچسبد. این خمیر را در ظرفی بگذارید و در آن را ببندید و یک ساعت به آن استراحت دهید.
بعد روی سطحی صاف آرد بپاشید. خمیر را به قطر 2 میلی متر نازک باز کنید و بعد آن را به صورت نوار به پهنای 5 سانتی متر برش دهید و روی آنها را بپوشانید که خمیر خشک نشود.
سیر را هم با روغن زیتون، کمی نمک، فلفل و آویشن در مخلوط کن بریزید و کاملا له کنید. تا به صورت یک کرم نیمه غلیظ درآید.
از این مواد با قاشق روی نوارهای خمیر بمالید و به آرامی آن را رول کنید. سعی کنید شل پیچده شود و منسجم نباشد تا هنگام پخت لایه های میانی رول کاملا پخته شود.
فر را از قبل گرم کنید و نان های سیر رول شده را در سینی فر چیده و در دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید، وقتی نان ها پخته شد از فر بیرون آورده و روی آنها را آویشن بپاشید و داغ میل کنید.