مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد، شکر: نصف لیوان، ماست: یک لیوان، بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری، وانیل: کمی، روغن: سه چهارم لیوان، کنجد: 2 تا 3 قاشق غذا خوری و زرده تخم مرغ یک عدد برای تزئین روی نان، آرد: در حدی که خمیر به دست نچسبد و نمک: کمی
طرز تهیه:
تخم مرغ، وانیل، شکر و روغن را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. در ادامه ماست و بکینگ پودر و کمی جوش شیرین را هم به مواد بیفزایید.
آرد را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. میزان آرد بستگی به غلظت مواد دارد. آنقدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد.
خمیر به دست آمده را در ظرفی بگذارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید حجم آن دو برابر شود. بعد روی سطحی صاف را آرد پاشیده و از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید و با وردنه آن را باز کنید و در سینی چرب شده فر بگذارید.
روی نان ها را با قلم مو زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار داده تا روی نان طلایی شده و از فر بیرون بیاورید.
لازم به ذکر است برای این که نان نرم و لطیف باشد حتما، یک ظرف کوچک را پر از آب کرده و در فر بگذارید تا بخار کند و از خشک شدن نان جلوگیری کند.