طرز تهیه املت دنور
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
زمان آماده سازی مواد : ۳۰دقیقه
مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱ نفر مناسب میباشد.
مواد مورد نیاز :
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده ۱/۴ فنجان
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ۱/۴ فنجان
فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۱/۴ فنجان
کره ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
کالباس خرد شده ۱/۴ فنجان
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
شیر ۱/۲ فنجان
طرز تهیه:
فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون ها را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم تا نرم شود. تخم مرغها را در یک کاسه خوب هم می زنیم به همراه شیر و نمک و فلفل تا یک مایه یک دست شود.
کف ماهی تاب را چرب کرده وقتی کره داغ شد نیمی از مایع تخم مرغها را کف آن می ریزیم تا سفت شود.
فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده و ژامبون را در گوشه تخم مرغها می ریزیم و رو آن را با پنیر چدار رنده شده می پوشانیم و نیمه دیگه تخم مرغها رو روی آنها بر می گردانیم.
در تابه را می گذاریم برای چند دقیقه تا پنیر آب بشه. در نهایت در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.
نوش جان