0

«فنس ها»ی واشنگتن آماده نمایش +عکس

 
mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1392 
تعداد پست ها : 21972
محل سکونت : مازندران

«فنس ها»ی واشنگتن آماده نمایش +عکس

دنزل واشنگتن با پایان فیلم برداری فیلم تازه اش «فنس ها»، اولین عکس های آن را در اختیار رسانه های گروهی گذاشت.
«فنس ها»ی واشنگتن آماده نمایش +عکس

 این بازیگر سیاه پوست 48 ساله در کنار بازی در نقش اصلی فیلم، کارگردان آن هم هست.


ویولا دیویس که مثل واشنگتن توانسته یک جایز اسکار بگیرد، در «فنس ها» نقش مقابل این بازیگر را بازی کرده است.

فیلم نامه اقتباسی فیلم با نگاهی به نمایش صحنه ای معروف و تحسین شده ای به همین نام نوشته شده و سمت و سویی ضد تبعیض نژادی دارد.

واشنگتن در این درام اجتماعی در نقش تروی مکسن ظاهر می شود. او یک کارمند معمولی است، که رویای ستاره شدن در دنیای بسکتبال را دارد.

اما شرایط سخت زندگی نه تنها به رویای او رنگ واقعیت نمی زند، بلکه وضعیت کاری و زندگی معمولی اش را نیز به هم می ریزد.

«فنس ها»ی واشنگتن آماده نمایش +عکس 

واشنگتن و دیویس برای بازی در دو نقش اصلی نمایش صحنه ای فنس ها، موفق به دریافت جایزه تونی (اسکار تئاتری) شدند.

منتقدان تئاتری یک صدا این نمایش صحنه ای آگست ویلسن را تحسین کرده اند و پیش بینی موفقیت زیادی برای نسخه سینمایی آن می شود.

«فنس ها»ی واشنگتن آماده نمایش +عکس 

نمایش صحنه ای فنس ها از سال 1987 تا به حال، چندین بار با حضور بازیگران متفاوت در برادوی به روی صحنه رفته است.

ساخته تازه سینمایی دنزل واشنگتن برای اواخر ماه دسامبر، به روی پرده سینماهای آمریکای شمالی می رود.

منبع:جام جم

پنج شنبه 18 شهریور 1395  9:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها