0

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (1)

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (1)

مجله آشپزی مثبت: تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان  که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه اگر می خواستیم خیلی کلاس بگذاریم اول سالاد می خوردیم بعد غذا. غافل از اینکه اگر اغراق نکنیم سالاد هزار و یک  مدل دارد که خیلی آنها را به عنوان غذا می خورند. سالاد های پیشنهادی این مطلب ما اغلب همین ویژگی را دارند.
 
سالاد فیله مرغ
 
مواد لازم:
 
 
  • 1 كیلوگرم فیله مرغ
  • 500 گرم کاهو پیچ یا کاهو فرانسوی
  • 2 عدد پیازچه
  • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • 1 عدد فلفل دلمه ای نارنجی
  • 4 /1 پیمانه گشنیز خرد شده
  • 2 /1 پیمانه جوانه گندم
  • 3 ق س  مغز تخمه آفتابگردان
  • به میزان لازم نمك، فلفل و روغن
  • مواد لازم برای سس
  • 2 ق س روغن كنجد
  • 2 /1 پیمانه سس خردل
  • 2 ق چ سركه  سیب
  • 2 حبه سیر له شده
  • 4-3 ق س عسل
  • 2 ق چ سس قرمز تند
  • 2 ق س دانه كنجد
  • 2 /1 ق چ پودر زنجبیل
  • 4 /3 ق چ پودر دارچین
  • به میزان لازم نمك و فلفل
 غذاهای+40  درجه
 
روش تهیه:
 
 
1. در  تابه مقداری روغن بریزید و  تكه‌های مرغ را آغشته به نمك و فلفل كنید، سپس دو طرف آنها را داخل تابه سرخ كنید.

2. همه‌ مواد برای  سس را داخل یك قابلمه‌ كوچك بریزید و  روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس كمی غلیظ شود، سپس آن را داخل یك ظرف مناسب بریزید و  تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید.

3. کاهو را شسته و خرد كنید. پیازچه‌ها را بعد از شست و شو خرد كنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم بعد از شست و شو خرد كنید. سبزی‌ها را همراه با گشنیز خرد شده، جوانه گندم، تكه‌های مرغ و مغز تخمه را روی سالاد قرار دهید.
 

 
سالاد مرغ باربیكیو با لوبیا و ذرت 
 
مواد لازم:
 
 
  • 2 عدد فیله مرغ
  • 2 ق س سس باربیكیو
  • 6 پیمانه مخلوط برگ كاهو و كلم خرد شده
  • 1 پیمانه گوجه‌فرنگی خرد شده
  • 1 پیمانه لوبیا قرمز پخته
  • 2 /1 پیمانه ذرت پخته
  • 4 /1 پیمانه پیاز خرد شده
  • مقداری گشنیز خرد شده برای تزیین
  • به میزان لازم روغن مایع
  • به میزان لازم نمك و فلفل
  • مواد لازم برای سس
  • 2 /1 پیمانه سس مایونز
  • 2 /1پیمانه ماست
  • 1 ق س آب‌لیمو
  • 2 ق س روغن زیتون
  • به میزان لازم نمك و فلفل
غذاهای+40  درجه
روش تهیه:
 
 
1. ابتدا فیله‌های مرغ را آغشته به نمك و فلفل كنید. در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا تكه‌های مرغ را داخل آن سرخ كنید. دقت كنید كه هر دو طرف آنها را باید سرخ كنید. فیله‌های سرخ شده را داخل یك ظرف قرار داده و آنها را به صورت تكه‌های 2 سانتی خرد كنید. تكه‌های مرغ را آغشته به سس باربیكیو كنید. درِ ظرف را بگذارید و 5 دقیقه صبر كنید.

2. در این میان سس را آماده كنید. سس مایونز و ماست را داخل یك كاسه بریزید و با هم مخلوط كنید، سپس آبلیمو، روغن زیتون و مقداری نمك و فلفل هم اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهید تا سس آماده شود. سس را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.

3. در یك كاسه‌ی مناسب كاهو و كلم خرد شده را بریزید. گوجه‌های خرد شده، ذرت و لوبیای پخته، پیاز خرد شده و مقداری نمك و فلفل هم بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید. در انتها تكه‌های مرغ را هم بریزید.

4. سس را از یخچال درآورده و روی سالاد بریزید. خوب هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود. موقع سرو، سالاد را با گشنیز خرد شده تزیین كنید.
 

 
 
سالاد پاستا و اسفناج
 
مواد لازم:
 
 
  • 400 گرم پاستا
  • 10 ورق كالباس
  • 12  عددگوجه‌فرنگی گیلاسی
  • 4 پیمانه اسفناج خرد شده
  • به میزان لازم نمك و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع
  • مواد لازم برای سس
  • 1 پیمانه سس فرانسوی
  • 2 /1 پیمانه سس مایونز
  • 1 ق چ سس خردل
  • 2 ق س روغن كنجد
  • به میزان لازم نمك و فلفل
 غذاهای+40  درجه
 
روش تهیه:
 
 
1. در یك قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با كمی روغن و نمك داخل آن بریزید. صبر كنید تا پاستا نرم شود، سپس آن را داخل سبد بریزید و كنار بگذارید.

2. در یك تابه كمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. كالباس‌ها را به صورت تكه‌های  1 در 4 سانت برش بزنید، سپس آنها را داخل تابه سرخ كنید تا طلایی و برشته شوند. كالباس‌های برشته شده را داخل یك كاسه‌ی مناسب بریزید و كنار بگذارید.

3. گوجه‌ها را بشویید، سپس آنها را از وسط خرد كنید. گوجه‌های خرد شده را داخل یك ظرف بریزید. اسفناج‌های خرد شده را هم داخل ظرف بریزید. پاستای پخته را هم همراه با كمی نمك و فلفل اضافه كنید و مواد را به آرامی با هم مخلوط كنید.

4. در یك كاسه سس فرانسوی، سس مایونز، سس خردل، روغن كنجد و مقداری نمك و فلفل را بریزید و خوب مخلوط كنید تا سس یكدستی حاصل شود. مقداری از سس را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمك اضافه كنید.

5. در این مرحله سس را روی سالاد بریزید و  خوب هم بزنید تاسس به خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا كاملا خنك شود،
 


سالاد فیله گوشت و سبزیجات
 
مواد لازم:
 
 
  •  400 گرم فیله گوشت
  • 2 ق س سس سویا
  • 1 ق چ ادویه مخصوص گوشت
  •  2 پیمانه كاهوی خرد شده
  • 1 عدد خیار خرد شده
  • 1 عدد گوجه‌فرنگی خرد شده
  • 1 عدد هویج خرد شده
  • 2 عدد پیاز خرد شده
  • 3 ق س دانه كنجد بوداده
  • 2 عدد فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده
  • 2 عدد پیازچه خرد شده
  • مواد لازم برای سس
  • 2ق س سس سویا
  • 1 ق س آب‌لیمو
  • 2 ق س سركه سیب
  • 2 ق س سس سفید
  • 1 ق س روغن كنجد
  • 2 /1 ق چ پودر سیر
  • 4 /1 ق چ پودر فلفل قرمز
غذاهای+40  درجه 
 
 
روش تهیه:
 
1. فیله‌های گوشت را به‌صورت تكه‌های 3 تا 4 سانتی برش بزنید و آنها را آغشته به سس سویا و ادویه مخصوص گوشت كنید. تكه‌های گوشت را داخل یك ظرف بریزید و آن را حدود یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از یك ساعت تكه‌های گوشت را به سیخ بكشید و كباب كنید.

2. برای تهیه سس، همه مواد را داخل یك كاسه بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. مواد لازم برای سالاد را هم در یك كاسه بزرگ با هم مخلوط كنید. وقتی تكه‌های گوشت كباب شدند، بگذارید كمی سرد شوند، سپس آنها را هم داخل كاسه سالاد بریزید.

3. موقع سرو، سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا كاملا به خورد مواد برود و سالاد آماده شود.
 
 
سالاد ماهی و سیب‌زمینی
 
مواد لازم:  
 
 
  • 2 عدد سیب‌زمینی پخته
  • 2 عدد فیله ماهی
  • 1 ق س زنجبیل رنده شده
  • 100 گرم بادام هندی
  • 3 ق س گشنیز خرد شده
  • 2/1 فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده
  • 2 پیمانه مخلوط كاهو و ریحان خرد شده
  • به میزان لازم نمك و فلفل
  • به میزان لازم روغن
  • مواد لازم برای سس
  • 2 ق س سس خردل
  • 1 ق س عسل
  • 2 ق س آب‌لیمو
  • به میزان لازم نمك و فلفل
غذاهای+40  درجه 
 
روش تهیه:
 
 
1. فیله‌های ماهی را آغشته به نمك و فلفل كنید. در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تكه‌های ماهی را داخل آن سرخ كنید. بعد از سرخ شدن ماهی‌، آنها را از تابه درآورده و در ظرفی قرار دهید تا كمی سرد شوند. بعد آنها را به‌صورت تكه‌های 3 سانتی خرد كنید.

2. سیب‌زمینی‌ها را بپزید، سپس آنها را با پوست به‌صورت تكه‌های 3-2 سانتی خرد كنید.

3. حالا سس را آماده كنید. در یك كاسه همه‌  مواد لازم برای سس را بریزید و با هم مخلوط كنید. سس را داخل یخچال قرار دهید تا خنك شود.

4. در این زمان سالاد را آماده كنید. در یك ظرف مناسب كاهو و ریحان خرد شده را همراه با گشنیز خرد شده، بادام هندی و زنجبیل رنده شده بریزید و با هم مخلوط كنید. سیب‌زمینی‌های خرد شده و تكه‌های ماهی را هم بریزید و به آرامی هم بزنید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

5. سسی كه آماده‌ كرده‌اید را روی سالاد بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز مقدار بیشتری نمك و فلفل روی سالاد بریزید. حالا می توانید سالاد را سرو كنید.
 
ادامه دارد...

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 18 شهریور 1395  4:19 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (2)

مجله آشپزی مثبت: تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان  که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه اگر می خواستیم خیلی کلاس بگذاریم اول سالاد می خوردیم بعد غذا.غافل از اینکه  اگر اغراق نکنیم سالاد هزار و یک  مدل دارد که خیلی آنها را به عنوان غذا می خورند. سالاد های پیشنهادی این شماره ما اغلب همین ویژگی را دارند. 

 
 
سالاد مرغ و  بادام زمینی تایلندی
 
مواد لازم:  
  • مواد لازم برای 3 تا 4 نفر
  • 450 گرم سینه مرغ چرخ شده
  • 2 /1  پیاز خرد شده
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای زرد
  • 4 /1  پیمانه كره بادام زمینی
  • 3 /1  پیمانه سس سویا
  • 2 ق س سركه سیب
  • 2ق س روغن زیتون
  • 1 ق س آب
  • 2 حبه سیر له شده
  • 2 عدد پیازچه خرد شده
  • 2 /1  پیمانه بادام زمینی خرد شده
  • 2 ق س گشنیز خرد شده
  • به میزان لازم نمك و فلفل
  • به میزان لازم روغن مایع
  • تعدادی برگ كاهو
 غذاهای+40  درجه
 
 
 
روش تهیه: 
 
1. در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از اینكه پیاز نرم و طلایی شد، مرغ چرخ شده را همراه با مقداری نمك و فلفل داخل تابه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.

2. فلفل دلمه‌ای‌ها را كه نگینی خرد كرده‌اید، بعد از حدود 5 دقیقه به مرغ اضافه كرده و تفت دهید. حرارت را كم كرده و  صبر كنید تا تكه‌های مرغ بپزند و فلفل‌ها نرم شوند.

3. در این فاصله در یك كاسه سس سویا، كره‌  بادام زمینی، سركه سیب، روغن زیتون، سیر له شده، آب و مقداری نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید تا سس نرم و یكدستی حاصل شود.

4. بعد از اینكه مرغ و فلفل‌ها سرخ شدند، سس را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. در انتها پیازچه و سیر را هم اضافه كرده و تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا مواد خنك شوند.

5. در یك ظرف مناسب یك با دو برگ كاهو بگذارید. حالا مخلوط مرغ را روی آن بریزید. بادام زمینی و گشنیز خرد شده را هم روی آن‌ها بریزید. حالا می‌توانید سالاد را سرو كنید.
 

سالاد پاستا به سبك آمریكایی
 
مواد لازم:
  • 300 گرم پاستا
  • 1 پیمانه ذرت پخته
  • 1 پیمانه لوبیا قرمز
  • 2 /1 و 1 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی
  • 1 عدد پیازچه
  • به میزان لازم نمك
  • مواد لازم برای سس
  • 4 /3 پیمانه سس ماست
  • 4 /3 پیمانه سس سالسا
  • 2 /1 ق چ نمك
  • 2 /1 ق چ فلفل سیاه
 غذاهای+40  درجه
 
 
 روش تهیه:

1. لوبیا‌ها را بشویید و از چند ساعت قبل آنها را خیس كنید سپس همراه با مقداری آب بگذارید بپزد. بعد از اینكه لوبیاها پخت، آنها را در یك كاسه مناسب بریزید و كنار بگذارید.

2. در قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با مقداری نمك داخل قابلمه بریزید. صبر كنید تا پاستا كاملا نرم شده و بپزد، سپس آن را در سبد بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

3. حالاسس سالاد را آماده كنید.  در یك كاسه سس ماست، سس سالسا، نمك و فلفل را بریزید و با هم مخلوط كنید، سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا كاملا خنك شود.

4. گوجه‌فرنگی‌ها را بعد از شست وشو از وسط نصف كنید و داخل یك ظرف مناسب بریزید. پیازچه را هم بعد از شست و شو ریز خرد كنید. حالا لوبیا و پاستای پخته را به مواد اضافه كنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

5. حالا سس را روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. مقداری از سالاد را بچشید و در صورت نیاز نمك و فلفل بیشتری اضافه كنید. سالاد را تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید.
 
 
ساندویچ سالاد با تن ماهی
 
مواد لازم:  
  • 2 قوطی کنسرو تن ماهی
  • 2 /1 پیمانه برگ ریحان
  • 2 پیمانه کاهوی خرد شده
  • 2 /1 پیمانه برگ نعنا
  • 4 عدد  هویج
  • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • 1 عدد خیار
  • 1 عدد انبه
  • به تعداد لازم کاغذ روغنی
 غذاهای+40  درجه
 
روش تهیه: 

1. کنسروها را داخل یک قابلمه حاوی آب بریزید؛ طوری که آب روی آنها قرار گیرد سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. بیست دقیقه صبر کنید، بعد کنسروها را از داخل قابلمه درآورده و با آب سرد بشویید تا خنک شوند. حالا درِ کنسرو ها را باز کرده و تن ماهی را داخل یک کاسه بریزید.

2. در این میان سبزیجات را آماده کنید. هویج ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آنها را رنده کنید. فلفل دلمه ای را بشویید و سپس آن را به صورت نواری خرد کنید. خیار را هم بعد از شست و شو مانند فلفل دلمه ای خرد کنید. انبه را از وسط نصف کرده و هسته اش را جدا کنید، سپس آن را هم خرد کنید.

3. کاغذها ی روغنی را به صورت مربع های 10 سانتی متری  برش بزنید. مقداری از برگ های ریحان را وسط مربع ها قرار دهید؛ طوری که تا لبه کاغذها برسند. بقیه سبزی ها را هم به صورت لایه لایه روی هم قرار دهید. درانتها تن ماهی را روی مواد قرار دهید.

4. قسمت پایین کاغذ را روی مواد بیاورید تا دولبه به هم برسند. دو طرف دیگر کاغذ را هم روی هم بیاورید، سپس کاغذ را محکم دور مواد   بپیچید. ساندویچ ها را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.
 

 
سالاد نخود فلفلی
 
مواد لازم:  
  • 450 گرم نخود
  • 1 تا 2 ق س روغن زیتون
  • 1ق چ پودر زیره
  • 2 /1 ق چ فلفل پاپریكا
  • 2 /1 ق چ زردچوبه
  • 2 /1 ق چ پودر دارچین
  • 4 /1 ق چ پودر زنجبیل
  • مقداری نمك و فلفل
  • 1 پیمانه كاهوی خرد شده
  • 4 /3پیمانه جعفری
  • 2 /1 پیمانه برگ كلم خرد شده
  • 10 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی
  • 4 /1 پیمانه پیاز خرد شده
  • مواد لازم برای سس
  • 2 /1 پیمانه ماست
  • 2 /1 پیمانه سس مایونز
  • 3 حبه سیر له شده
  • 2 ق س آب‌لیمو
  • به میزان لازم نمك و فلفل
 غذاهای+40  درجه
 
روش تهیه: 

1. نخودها را از شب قبل خیس كرده، سپس آنها را آبکشی کنید. فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن كنید. نخودها را داخل یك كاسه بریزید. روغن زیتون، زیره، فلفل پاپریكا، پودر زنجبیل و مقداری نمك، پودر دارچین، زردچوبه و فلفل هم اضافه كرده و هم بزنید تا مواد به خورد نخودها برود.

2. سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید، سپس نخودها را روی آن بریزید. سینی را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نخودها برشته شوند، سپس آنها را داخل ظرفی بریزید.

3. در یك ظرف مناسب كاهوی خرد شده، جعفری، برگ كلم خرد شده و پیاز خرد شده را بریزید. گوجه‌ها را از وسط نصف كنید. آنها را هم داخل ظرف بریزید. در انتها نخودهای برشته شده را به مواد داخل ظرف اضافه کنید.

 

4. در یك كاسه مواد لازم برای تهیه سس را بریزید و با هم مخلوط كنید، سپس سس را روی سالاد بریزید و سرو كنید.
 
ادامه دارد...

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 21 شهریور 1395  10:37 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (3)

مجله آشپزی مثبت: تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان  که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه اگر می خواستیم خیلی کلاس بگذاریم اول سالاد می خوردیم بعد غذا. غافل از اینکه  اگر اغراق نکنیم سالاد هزار و یک مدل دارد که خیلی آنها را به عنوان غذا می خورند.سالاد های پیشنهادی این شماره ما اغلب همین ویژگی را دارند. 
 
سالاد سیب زمینی  و انگور
 
مواد لازم: 
  • 4 عدد متوسط سیب زمینی
  • 10 عدد انگور درشت
  • 1 عدد سیب
  • 6 عدد گردو
  • 100 گرم  سینه مرغ پخته و برش زده شده  
  • 4 /3  ساقه کرفس
  • 2 /1 فنجان سس مایونز
  •  2 ق.س ماست
  • 1 ق.چ سس خردل
  • 2 /1 ق.چ فلفل سیاه
  •  به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2 ق س روغن زیتون
 غذاهای+40  درجه
 
روش تهیه:
 
1. ابتدا قابلمه را آب کرده و روی حرارت قرار دهید؛ سیب زمینی ها را شسته و درون آب به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد؛ سپس آنها را آبکش کرده و پوست شان را بگیرید و روی تخته آشپزی به صورت مکعب های مساوی  برش بزنید. سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و به آن روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه کنید.

2. انگور ها را از وسط برش زده و همراه سیب های سفید مکعبی شکل و گردوهای خرد شده درون کاسه بریزید. در همین زمان؛ ساقه های کرفس را روی تخته آشپزی ساتوری کرده و همراه مرغ خرد شده  روی مواد بریزید.

3. وقت آن رسیده تا سس را برای سالاد درست کنید. سس مایونز را همراه با مقداری سس خردل مخلوط کرده و به آن ماست و فلفل سیاه را اضافه کنید و با یک چنگال آن را هم بزنید.  برای سرو سالاد سس را روی مواد بریزید.
 
یه جور دیگه:

شما می توانید مواد دلخواه خود را به آن اضافه کنید. به دلیل شباهت این سالاد به سالاد الویه می توان به جای انگور از نخود فرنگی یا تخم مرغ رنده شده استفاده کنید. 
 

سالاد پاستای فلامینگو و سوسیس
 
مواد لازم:
  • 400 گرم پاستای فلامینگو
  • 300 گرم گوشت چرخ كرده
  • 2 پیمانه كاهوی خرد شده
  • 1 پیمانه لوبیا قرمز پخته
  • 1 پیمانه سوسیس خرد شده
  • 2 ق س سس  گوجه‌فرنگی
  • 1 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی خرد شده
  • 2 عدد پیاز خرد شده
  • 2 عدد آووكادوی خرد شده
  • 2 ق س آب‌لیمو
  • 2 پیمانه پنیر فتای خرد شده
  • 1 پیمانه پنیر گودای  رنده شده
  • 2 /1 پیمانه سس خردل
  • 2 /1 پیمانه سس فرانسوی
  • به میزان لازم نمك و فلفل
  • به میزان لازم روغن
 غذاهای+40  درجه
 
روش تهیه:

1. در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهید، سپس سس گوجه فرنگی را همراه با یك قاشق آبلیمو و مقداری نمك و فلفل داخل تابه بریزید. صبر كنید تا گوشت بپزد. 5 دقیقه قبل از آنكه تابه را از روی حرارت بردارید، سوسیس خرد شده را اضافه كرده و با مواد مخلوط كنید.

2. مقداری آب داخل یك قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با كمی روغن داخل آن بریزید. صبر كنید تا پاستا كاملا نرم شود، سپس آن را آبكش كنید.

3. در یك كاسه بقیه‌ آب‌لیمو، سس فرانسوی، سس خردل  و مقداری نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و  آن را داخل یخچال قرار دهید .

4. در یك ظرف دیگركاهوی خرد شده را همراه با لوبیا قرمز پخته، گوجه‌فرنگی خرد شده، آووكادوی خرد شده و پاستای پخته بریزید.  مخلوط گوشت و سوسیس را هم اضافه كرده و هم بزنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا سالاد سرد شود.

5. موقع سرو، پنیر ها و سسی را كه آماده كرده‌اید روی سالاد بریزید.
 
 
سالاد میگو
 
مواد لازم: 
  • 500 گرم میگوی پاك شده
  • 200 گرم برگ كاهو
  • 4 /1 پیمانه برگ نعنا
  • 4 /1 پیمانه ریحان
  • 2 عدد خیار
  • 200 گرم گوجه فرنگی گیلاسی كوچك
  • 2 ق س گشنیز خرد شده
  • 3 عدد پیازچه خرد شده
  • 4 ق س بادام زمینی خرد شده
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • به میزان لازم نمك، فلفل و روغن
  • مواد لازم برای سس
  • 2 ق س سس خردل
  • 2 /1 و 1 ق س شكر
  • 1 ق س سركه سیب
  • 1 حبه سیر له شده
  • 3 ق س آبلیمو
  • به میزان لازم نمك و فلفل
 غذاهای+40  درجه
 
روش تهیه: 
 
1. ابتدا میگوها را آماده كنید. به این‌صورت كه در یك تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید.

2. میگو ها را آغشته به نمك و فلفل كنید. بعد از اینكه پیاز نرم و طلایی شد، میگوها را داخل تابه بریزید و همراه با پیاز آنها را تفت دهید.  بعد از اینكه میگوها كاملا سرخ شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا میگوها خنك شوند.

3. گوجه گیلاسی‌ها را از وسط نصف كنید و داخل یك ظرف بریزید. برگ‌های كاهو و خیارها را حلقه‌ای خرد كرده و داخل كاسه بریزید. نعنا، ریحان، گشنیز، پیازچه و بادام زمینی ودر انتها میگو را اضافه كنید.

4. در یك كاسه مواد لازم برای تهیه سس را بریزید و با هم مخلوط كنید. به میزان لازم نمك و فلفل هم بریزید و خوب هم بزنید تا سس یكدستی حاصل شود. سس را تا موقع سرو، داخل یخچال بگذارید.

5. سس را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود، سپس سرو كنید.
 

سالاد یونانی بلغور و پنیر
 
مواد لازم:  
  • 1 پیمانه بلغور گندم
  • 2 /1 و 2 پیمانه آب
  • 1 عدد خیار
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
  • 4 /1 پیمانه پیاز خرد شده
  • 4 /1 پیمانه جعفری خرد شده
  • 2/1 پیمانه پنیر فتای خرد شده
  • به میزان لازم نمك و فلفل
  • مواد لازم برای سس
  • 4 /1 پیمانه روغن زیتون
  • 1 ق س سركه سیب
  • 1 ق س آبلیمو
  • 1 ق س سس خردل
  • 2 /1 ق چ پودر آویشن
  • 2 /1 ق چ پودر سیر
  • 2 /1 ق چ نعنای خشك شده
  • به میزان لازم نمك و فلفل
 غذاهای+40  درجه

1. ابتدا بغلور ها  را خوب بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود، سپس آن را همراه با آب داخل یك قابلمه بریزید. صبر كنید تا آب جوش بیاید. بعد حرارت را كم كنید، درِ قابلمه را بگذارید و 25-20 دقیقه صبر كنید بلغورهای كاملا بپزد.باغورهای پخته را داخل یك سبد بریزید و صبر كنید تا خنك شوند.

2. در این میان سبزی‌ها را آماده كنید. به این‌صورت كه خیار را بشویید و آن را نگینی خرد كنید. فلفل دلمه‌ای را هم بعد از شستو شو نگینی خرد كنید. خیار و فلفل خرد شده را داخل یك ظرف مناسب بریزید.

3. جعفری خرد شده، پنیر فتا، پیاز خرد شده و مقداری نمك و فلفل هم داخل كاسه بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید. حالا نوبت اضافه كردن بلغورهای پخته است. آنها را هم اضافه كرده و مواد را با هم مخلوط كنید.

4. برای درست كردن سس، همه‌مواد لازم را در یك كاسه خوب با هم مخلوط كنید تا سس حاصل شود. كمی از سس را بچشید و در صورت نیاز نمك یا آب‌لیموی بیشتری اضافه كنید.

 

5. سس را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود، سپس آن را سرو كنید.
 
ادامه دارد...

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 23 شهریور 1395  12:10 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (4)

مجله آشپزی مثبت: تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان  که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه اگر می خواستیم خیلی کلاس بگذاریم اول سالاد می خوردیم بعد غذا.غافل از اینکه  اگر اغراق نکنیم سالاد هزار و یک مدل دارد که  خیلی آنها را به عنوان غذا می خورند.سالاد های پیشنهادی این شماره ما اغلب همین ویژگی را دارند.
 
سالاد هفت طبقه
 
مواد لازم:  
  • 1 پیمانه برگ ریحان
  • 1 پیمانه شاهی
  • 1 پیمانه ذرت پخته
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد ساقه کرفس
  • 3 عدد هویج
  • 2 عدد سینه مرغ پخته
  • مواد لازم برای سس
  • 1 پیمانه سس فرانسوی
  • 2 ق س روغن کنجد
  • 2 ق س سس خردل
  • 1 عدد هویج
  • 2 /1 پیمانه ماست
  • 1 ق چ شکر
  • به میزان لازم نمک و فلفل
 غذاهای+40  درجه
 
روش تهیه: 
 
1. ابتدا باید سس این سالاد را آماده کنید. هویج را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده و داخل یک کاسه بریزید. سس فرانسوی،شکر، ماست، سس خردل، روغن کنجد و مقداری نمک و فلفل را در یک کاسه دیگر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. حالا هویج رنده شده را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس سالاد آماده شود. سس را داخل یخچال قرار دهد تا خنک شود.

2. حالا سالاد را آماده کنید. هویج ها را بعد از شست وشو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. کرفس ها را هم بعد از شست و شو نگینی خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید. آن را هم نگینی خرد کنید.  بهتر است سبزی ها را به یک اندازه خرد کنید. سینه مرغ را به صورت تکه های 1 یا 2 سانتی متری خرد کنید.

3. برای آماده کردن سالاد، ظرف های مناسبی انتخاب کنید. داخل هر کدام از ظرف ها مقداری از سس بریزید. حالا سبزی ها را به صورت لایه لایه داخل ظرف بریزید.ذرت پخته را هم بریزید و تکه های مرغ را روی آنها قرار دهید. در انتها مقداری ریحان و شاهی روی مواد بریزید. حالا می توانید سالا را سرو کنید.

یه جور دیگه:

اگر می خواهید یک سالاد گیاهی داشته باشید، به جای مرغ می توانید از تکه های آناناس استفاده کنید.
 

 
سالاد مدیترانه‌ای
 
مواد لازم:
  • 2 پیمانه كاهوی خرد شده
  • 2 /1 پیمانه جعفری خرد شده
  • 4 /1 پیمانه ریحان خرد شده
  • 1 پیمانه جوی  پرك
  • 2 /1و 1 پیمانه لوبیا قرمز پخته
  • 2 /1 پیمانه ذرت پخته
  • 2 عدد هویج
 غذاهای+40  درجه
 
روش تهیه: 
 
1. ابتدا جو را بشویید، سپس آن را بپزید. جوی پخته را داخل یك سبد بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. هویج‌ها را پوست بگیرید، سپس آنها را به‌صورت نوارهای باریك 4 سانتی متری خرد كنید.

2. حالا جو، ذرت و لوبیای پخته را همراه با تكه‌های هویج، گوجه‌فرنگی خرد شده، زیتون سیاه، پنیر فتا، بادام وگوجه‌فرنگی خشك و خرد شده  داخل كاسه بریزید. كاهو، جعفری و ریحان خرد شده را هم اضافه كنید. مواد را خوب با هم مخلوط كنیدو سالاد را  داخل یخچال قرار دهید.

3. در این مرحله مواد لازم برای تهیه‌ سس را داخل یك كاسه بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. سس را هم تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید تا خنك شود.

4. وقتی سالاد و سس خنك شدند، آنها را با هم مخلوط كنید تا سس به خورد سالاد برود.  برای تزیین،  شوید را هم روی سالاد بریزید، سپس آن را سرو كنید.

 

یه جور دیگه:

برای درست کردن سالاد مدیترانه ای شما می توانید به جای جوی پرک از لوبیای پخته شده استفاده کنید.
 

 
سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو
 
مواد لازم:
  • 3 عدد فیله مرغ
  • 2 /1 پیمانه پیاز خرد شده
  • 1 عدد بلال
  • 4 /3 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
  • 5 پیمانه کاهوی خرد شده
  • 1 ق چ فلفل پاپریکا
  • 2 /1 ق چ پودر سیر
  • 2 ق س آرد سفید
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن
  • مواد لازم برای سس
  • 1 عدد آووکادوی کوچک
  • 1 حبه سیر له شده
  • 2 ق س پیاز رنده شده
  • 1 ق س روغن زیتون
  • 1 ق س ماست
  • 3 ق س آب لیمو
  • 3 ق س شیر
  • 2 /1 ق چ پودر سیر
  • به میزان لازم نمک و فلفل
غذاهای+40  درجه 
 
روش تهیه: 
 
1. ابتدا سس را آماده کنید. به این صورت که آووکادو را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را همراه با بقیه مواد لازم برای سس داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس نرم و یکدستی حاصل شود. سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

2. برای تهیه سالاد ابتدا تکه های مرغ را آماده کنید. آنها را آغشته به نمک، فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا وپودر سیر کنید. مقداری آرد سفید هم روی آنها بریزید.  در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های مرغ را داخل آن سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. تکه های پخته مرغ را داخل یک ظرف بریزید.

3. بلال را روی حرارت کباب کنید، سپس دانه های آن را جدا کرده و داخل ظرف مرغ بریزید. گوجه فرنگی های گیلاسی را هم بعد از شست و شو از وسط نصف کنید، سپس آنها را داخل ظرف بریزید. کاهوی خرد شده را هم  همراه با پیاز خرد شده بریزید. مقداری نمک و فلفل هم روی مواد بریزید.
 

 
سالاد گردو و جو پرک 
 
مواد لازم:  
  • 1 پیمانه گردوی خرد شده
  • 1 پیمانه جوی پرک
  • 2 عدد گریپ فروت
  • 1 عدد پیازچه خرد شده
  • 2 پیمانه کاهوی خرد شده
  • 2 /1 پیمانه جعفری
  • 2 /1 پیمانه گشنیز خرد شده
  • 2 /1 پیمانه برگ ریحان
  • 2 عدد چغندر
  • مقداری دانه انار
  • مواد لازم برای سس
  • 2 ق س سس خردل
  • 2 /1 ق چ عسل
  • 1 ق چ آب لیمو
  • 3 /1 پیمانه روغن زیتون
  • مقداری نمک و فلفل
  غذاهای+40  درجه
 
روش تهیه: 
 
1. ابتدا جو را بشویید و سپس آن را همراه با مقداری آب و کمی نمک بپزید. جو های پخته را داخل یک سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

2. در یک کاسه مناسب پیازچه خرد شده، کاهوی خرد شده، جعفری، ریحان و گشنیز خرد شده را بریزید و با هم مخلوط کنید. گریپ فروت را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید. چغندر ها را هم بعد از آنکه پختید، پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید.

3. یک ظرف مناسب برای سالاد انتخاب کنید. داخل آن مقداری از مخلوط کاهو بریزید. کمی جو، گردو و دانه انار روی آن بریزید. حالا تکه های گریپ فروت را روی مواد بچینید. دوباره مقداری از مخلوط کاهو را روی مواد بریزید، سپس جو پخته را روی آن بریزید. حالا تکه های چغندر را روی آن بچینید. بقیه مخلوط کاهو را روی مواد بریزید. در انتها بقیه گردوی خرد شده و دانه های انار را بریزید.


4. حالا سس سالاد را آماده کنید. به این صورت که همه مواد برای تهیه سس را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. حالا مقداری از سس را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک یا آب لیمو اضافه کنید. سس را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 24 شهریور 1395  11:43 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها