0

قیمه نجفی؛ غذای گوشتی و سنتیِ لذیذ

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

قیمه نجفی؛ غذای گوشتی و سنتیِ لذیذ

وب‌سایت پیمونه: یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.

مواد لازم:

 

  •     گوشت گوسفندی بدون استخوان  250 گرم
  •     نخود  150 گرم
  •     پیاز  1 عدد متوسط
  •     رب گوجه فرنگی  3 قاشق غذاخوری
  •     زعفران آب زده 5 قاشق غذاخوری
  •     کره  50 گرم
  •     دارچین  به میزان لازم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     نمک وفلفل  به میزان لازم

 

قیمه نجفی


 طرز تهیه:

1-گوشت را به همراه پیاز نمک وفلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود . برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.

2-نخود را حداقل 12 ساعت خیسانده وکاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

3-رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک وفلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه وبا گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).

4-این خورشت را میتوان با برنج سفید سرو کرد.

نکات:

1- این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.

2-می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 18 شهریور 1395  4:19 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها