كيك باقلوا
مواد لازم:
شكر ١/٢ پيمانه
تخم مرغ ٢ عدد
كره اب شده ١٥٠ گرم
گلاب ١/٤ پيمانه
هل ساييده ١ ق چ
بكينگ پودر ١ ق چ
ارد ١ پيمانه سر خالى
بادام پودر شده ١ پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا شكر و تخم مرغ را ميزنيم تا حالت كرم مانند پيدا كند بعد كره اب شده و خنك شده را اضافه مى كنيم و بعد گلاب و هل
ارد و بكينگ پودر سه بار الك شده را در سه مرحله اضافه مى كنيم و با دست هم ميزنيم و در اخر بادام را اضافه و مخلوط مى كنيم،مواد را داخل قالب مستطيل شكل ٢٠ در ٣٠ ميريزيم ودر فر ١٨٠ درجه سانتيگراد از قبل گرم شده به مدت ٤٠ دقيقه ميپزيم
مواد لازم شربت باقلوا:
آب ١/٣ پيمانه
شكر ١ پيمانه
گلاب ١/٤ پيمانه
عسل ١ ق س
طرز تهيه:
اب و شكر را روى حرارت ميگذاريم تا شكر حل شود گلاب و عسل را اضافه مى كنيم ،يكى دو جوش كه زد زير حرارت را خاموش مى كنيم و ميگذاريم تا خنك شود
كيك پخته شده را از فر خارج مى كنيم و برش ميزنيم و همانطور كه داغ هست شربت خنك شده را روى كيك ميريزيم و وقتى كيك خنك شد از قالب خارج ميكنيم و روى كيك را با پودر نارگيل و پودر پسته تزيين مى كنيم
نوش جونتون// الهام