0

طرز تهیه شیره خرما در خانه

 
najmeh_farhadi
najmeh_farhadi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1395 
تعداد پست ها : 322
محل سکونت : فارس

طرز تهیه شیره خرما در خانه

در این مطلب طرز تهیه شیره خرما را به شما آموزش می دهیم. اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند.

مواد لازم:
 

  • خرمای بدون هسته و کلاهک
  • آب جوش:به مقدار وزن خرما

 

طرز تهیه شیره خرما در خانه و نکات مهم تهیه آن


طرز تهیه :

1-خرماها را شسته و از وسط نصف کنید و هسته آنرا جدا کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.

2-بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید آب به جوش بیاید.

3-وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد تا نرم شود.

4-پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها کاملا نرم شود.

5-سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم ساعت دیگر در همان آب بماند.

6-بعد از این مدت خرماها را در صافی ریخته و با دست آرام آرام فشار دهید تا شیره جدا شده و از صافی خارج شود.

7-دقت کنید که گوشت و پوست خرما از صافی رد نشود.

8-حال شیره را دوباره روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.

9-در این مدت باید شیره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

نکات:

 1-بهتر است برای تهیه شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنید. استفاده از خرمای بدون شیره و خشک خیلی برای این کار مفید نیست.

2-دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.

3- اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند ، بنابراین سعی کنید یا غلظت شیره را بیشتر کنید و یا اینکه به مقدار کم تهیه کنید.

 4-این شیره را در جای خشک و خنک و در ظرف در بسته می توانید تا یک سال نگه دارید.

 5-ممکن است رنگ شیره خرمای خانگی اندکی تیره تر از رنگ معمول آن باشد.

چهارشنبه 17 شهریور 1395  4:35 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها