وبسایت نمناک: پای گوجه فرنگی غذایی است بسیار خوشمزه، به خصوص برای گیاهخوران و افرادی که به سبزیجات علاقه مند هستند.
مواد لازم:
- خمیر پای :با قطر 22 سانت
- پیاز قرمز خرد شده :نصف یک پیاز
- گوجهفرنگی :3 تا 4 عدد
- ریحان ریز شده :½پیمانه
- پنیر موتزارلا :یک پیمانه
- پنیر پارمزان :یک پیمانه
- سس مایونز :¾ پیمانه
- سس تند مانند تاباسکو :یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
طرز تهیه:
1-فر را از قبل روی 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. خمیر پای را در فر قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا بیشتر می پزیم تا کمی طلایی شود. (اگر خمیرتان فریز شده است، باید کمی بیشتر آن را بپزید. اگر از خمیر خانگی استفاده کنید، ابتدا آن را فریز کنید، سپس با فویل آلومینیومی باز کنید، آن را برای 20 دقیقه بپزید، بعد فویل را بردارید و برای 10 دقیقه دیگر بپزید).
2-گوجه فرنگی ها به صورت افقی به دو نیم تقسیم می کنیم، آب اضافی آن ها را گرفته و درشت خرد می کنیم، تا تقریباً 3 فنجان گوجه خرد شده بدست آید. تا آنجا که می توانیم آب گوجه های خرد شده را با استفاده از حوله کاغذی (حوله تمیز مخصوص پاک کردن ظرف ها) می گیریم.
3-پیازهای خرد شده را روی خمیر پای از پیش پخته، پخش می کنیم. گوجه های خرد شده را روی پیازها قرار می دهیم و ریحان ریز شده را روی گوجه ها می ریزیم (برای ریز کردن ریحان، برگ های آن را رو هم بچینید، آن ها مثل سیگار بپیچید و از یک انتهای شروع به برش سیگار در قطعات نازک کنید).
4-در کاسه ای متوسط هر دو پنیر را رنده و با هم مخلوط می کنیم. پنیر رنده شده، مایونز، سس تند مانند تاباسکو (Tabasco)، مقدار کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را با هم مخلوط می کنیم. این مخلوط باید به غلظت یک گوله برفی چسبناک باشد. مخلوط پنیر را روی گوجه ها پخش می کنیم.
5-پای را در فر قرار داده ، تا وقتی که پف کند و قهوه ای شود، حدود 25 تا 45 دقیقه می پزیم.