0

آموزش تصویری گراتین کدو حلوایی

 
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 3091
محل سکونت : یزد

آموزش تصویری گراتین کدو حلوایی

 
 
وب‌سایت مجله دلگرم: گراتین (Gratin) یه واژه فرانسوی است و به آن دسته از غذاهایی گفته می شود که داخل فر پخته و روی آنها که عموماً با پودر سوخاری، پنیر، تخم مرغ یا کره پوشیده شده، گریل و طلایی می شود. گراتین هم می تواند به صورت گیاهی یعنی تنها با سبزیجات درست شود و هم می تواند از ترکیب انواع گوشت و سبزیجات تهیه شود که ما اینجا از مرغ استفاده کردیم.

مواد لازم:
 
  • سینه مرغ ٥٠٠ گرم
  • کدو حلوایی ٤٠٠
  • سیب زمینی ٤ - ٣ عدد
  • پودر سوخاری ١ پیمانه
  • کره ٥٠ گرم
  • پنیر موزرلا ١/٢ پیمانه
  • سیر له شده ١ قاشق چای خوری
  • زنجبیل له شده ١ قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه به میزان لازم

برای مزه دار کردن پودر سوخاری:
 
  • نمک ١ قاشق چای خوری
  • پاپریکا ١ قاشق چای خوری
  • ادویه دلخواه ١/٢ قاشق چای خوری

برای سس سفید:
 
  • کره ٥٠ گرم
  • آرد ٢ قاشق غذاخوری
  • شیر ١ لیوان
  • آب مرغ ١ لیوان یا ١ عدد قرص عصاره مرغ
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

(در صورتی که از قرص عصاره استفاده کردید احتیاجی به اضافه کردن نمک نیست).
 
طرز تهیه گراتین کدو حلوایی با تصاویر
 
طرز تهیه:

1-ابتدا کدو و سیب زمینی را باریک برش می دهیم.
 
طرز تهیه گراتین کدو حلوایی با تصاویر
2-مرغ را به تکه های متوسط خرد می کنیم و با نمک، فلفل، ادویه و سیر و زنجبیل له شده مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم.
 
طرز تهیه گراتین کدو حلوایی با تصاویر

3-آرد سوخاری رو هم با نمک، پاپریکا و ادویه مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم.
 
طرز تهیه گراتین کدو حلوایی با تصاویر

4-حالا سس سفید رو درست می کنیم، به این شکل که اول کره را روی حرارت آب می کنیم، آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و در نهایت شیر و آب مرغ رو هم اضافه می کنیم و اونقدر می زنیم تا کمی غلظت پیدا کند.

5-بعد ته یه ظرف مقاوم در برابر حرارت مثل پیرکس را چرب می کنیم و مطابق تصاویر زیر آن را لایه لایه از سیب زمینی، مرغ، دوباره سیب زمینی و نهایتاً کدو حلوایی پر می کنیم.

6-سس سفید رو که خیلی نگذاشته ایم سفت شود رو روی آنها می دهیم.
 
طرز تهیه گراتین کدو حلوایی با تصاویر

7-بعد با پودر سوخاری مزه دار شده روی مواد رو کامل می پوشانیم و برشهای کره را روی آن پخش می کنیم. با فویل روی ظرف را می پوشانیم، با چنگال چند سوراخ روی سطح آن ایجاد می کنیم و داخل فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت قرار می دهیم. بعد از حدوداً ٤٥ دقیقه ظرف را از فر در آورده و پنیر را روی آن می پاشیم و دوباره داخل فر می گذاریم تا وقتی که روی پودر سوخاری و پنیر کاملاً طلایی و برشته شود.
 
طرز تهیه گراتین کدو حلوایی با تصاویر
 
8-نهایتاً گراتین ما آماده است.
دوشنبه 15 شهریور 1395  4:00 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها