0

آبگوشت كشک بادمجان؛ آبگوشت لُریِ معروف

 
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 3091
محل سکونت : یزد

آبگوشت كشک بادمجان؛ آبگوشت لُریِ معروف

 

وب‌سایت شور وشیرین: آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.
 
 مواد مورد نیاز:
 
  • نخود و لوبیا 1 پیمانه
  • لوبیا چیتی یك‌دوم پیمانه
  • عدس یك‌دوم پیمانه
  • گوشت گردن گوسفند 1 كیلوگرم
  • پیاز 1 عدد درشت
  • بادمجان ورقه كرده و سرخكرده 4 عدد درشت
  • نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • كشك 1 پیمانه
  • سیر سرخكرده 4 حبه
  • نعنا داغ 1 قاشق سوپخوری
 
آبگوشت كشك بادمجان (گرمسار)
 
طرز تهیه:
 
 
1. حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.

2. آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

3. سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

4. كشك را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری: آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.
دوشنبه 15 شهریور 1395  8:14 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها